Best Dental

SUA pun presiune pe Putin. Ce sancțiuni riscă Rusia

Ziarul Atac, 11 iunie 2015, Ora 09:47

  • print
  • |
sua-pun-presiune-pe-putin-ce-sanctiuni-risca-rusia-46573-1.jpg

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a confirmat, miercuri, intenţia ţărilor din cadrul G7 de a impune, în caz de necesitate, noi sancţiuni Rusiei din cauza implicării în conflictul din estul Ucrainei, informează agenția rusă Tass.

"Vicepreşedintele (american) a subliniat angajamentul Statelor Unite şi partenerilor săi din G7 de a continua presiunile asupra Rusiei, pentru ca această (ţară) să contribuie pe deplin la implementarea Acordului de la Minsk, predând controlul la graniţă către partea ucraineană şi retragându-şi trupele şi armamentul de pe teritoriul Ucrainei", se arată într-un comunicat al
Casei Albe, transmis după o întâlnire între Joe Biden şi premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk.

"De asemenea, vicepreşedintele a menţionat că Statele Unite şi aliaţii săi din G7 sunt pregătiţi să adopte noi sancţiuni pentru a răspunde, în caz de necesitate, acţiunilor Rusiei", se mai arată în comunicatul citat.

Statele Unite şi aliaţii săi din Occident acuză Rusia de susţinerea rebelilor din estul Ucrainei şi subminarea Acordului de la Minsk, semnat la 12 februarie, acuzații respinse de Moscova.

Rusia a fost exclusă din grupul ţărilor puternic industrializate în 2014, după anexarea regiunii ucrainene Crimeea.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:16