Surse: Cazul lui Băsescu ar putea fi preluat de DNA

Mălina Andrei, 18 martie 2015, Ora 15:35

  • print
  • |
surse-cazul-lui-basescu-ar-putea-fi-preluat-de-dna-46020-1.jpg

Dosarul în care este cercetat fostul șef al statului Traian Băsescu pentru șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut la adresa senatorului PSD Gabriela Firea ar putea fi de competența procurorilor DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Sursele citate fac trimitere la art. 1 litera a din Legea 78/2000. Potrivit surselor, în cazul în care competenţa de investigare a cauzei araparţine DNA, atunci începerea urmăririi penale pe numele fostului preşedinte ar fi nelegală.

Potrivit hotnews.ro, infractiunea de ŞANTAJ este de competența DNA, nu de compețenta Procurorilor de la Parchetul General.

Altfel spus, în cazul în care competența de investigare ar aparține DNA, acțiunea Parchetului General de urmărire penală pe numele fostului președinte ar fi nelegală.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou