Best Dental

Taxa de pod de la Cernavodă, plătită prin SMS

Ziarul Atac, 30 aprilie 2015, Ora 07:44

  • print
  • |
taxa-de-pod-de-la-cernavoda-platita-prin-sms-46422-1.jpg

Șoferii care merg pe Autostrada Soarelui vor putea plăti prin SMS taxa de trecere a podului de la Feteşti, iar el trebuie să conţină categoria autovehicului şi numărul de înmatriculare.

Plata se va face la numărul 7577 sau la benzinării (cu certificatul de înmatriculare al vechiculului). Trecerea prin staţia de taxare se va face pe trei benzi pe sens, din care benzile 2 şi 3 vor fi cu trecere liberă, fără bariere, iar banda 1 va fi în continuare cu barieră, şi numai pentru plata cash.

Traversarea podului costă între 13 lei şi 91 de lei, în funcţie de categoria maşinii şi plata mai poate fi făcută cash la un singur ghişeu aflat pe banda întâi.

Tariful poate fi achitat înaintea trecerii sau, cel târziu, până la ora 24 a zilei următoare trecerii. Şoferii care nu plătesc taxa vor fi amendaţi cu de 10 ori valoarea taxei de trecere.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:00