Te bagi? Se caută 150 de pompieri şi 150 de jandarmi

Florentina Șerbănescu, 22 aprilie 2014, Ora 07:48

  • print
  • |
te-bagi-se-cauta-150-de-pompieri-si-150-de-jandarmi-39566-1.jpg

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava începe recrutările. Cei interesaţi să îmbrace haina militară se pot înscrie de marţi la școlile de specialitate pentru a putea susţine examenul de admitere.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava pune la bătaie 150 de locuri pentru cei care vor să devină pompieri. Alte 150 de locuri sunt disponibile pentru cei care vor să urmeze Şcoala Militară de Jandarmi.

Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 27 de ani, să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ şi să fi avut media generală la purtare minimum 8.Nu sunt acceptaţi cei cu antecedente penale sau destituiţi dintr-o funcţie publică în ultimii şapte ani. Un alt criteriu este legat de înălţime: cel puţin 1,70 m la bărbaţi şi 1,65 m la femei.

Cererile de înscriere se pot depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Suceava, până pe 2 iunie pentru şcolile de ofiţeri, respectiv 14 august - pentru cele de subofiţeri.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou