TRAGEDIILE aeriene din Ucraina continuă: Încă două avioane DOBORÂTE

Cristian Blănuţă, 23 iulie 2014, Ora 15:27

  • print
  • |
tragediile-aeriene-din-ucraina-continua-inca-doua-avioane-doborate-41975-1.jpg

Două avioane de vânătoare au fost doborâte miercuri în estul Ucrainei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Statului Major al operaţiunii militare ucrainene, Oleksi Dmitraşkovski, potrivit Interfax-Ukraina.

Separatiştii proruşi au doborât două avioane de luptă ale armatei ucrainene, în regiunea Lisiciansk. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al operaţiunilor militare. Presa locală scrie că piloţii au reuşit să se catapulteze, însă aceste date nu au fost confirmate de autorităţi. 

''Dispunem de informaţii privind doborârea a două avioane de vânătoare', a afirmat purtătorul de cuvânt al Statului Major al operaţiunii militare ucrainene, Oleksi Dmitraşkovski. 

El a precizat că cele două aparate de tip Suhoi-25 au fost lovite când acestea se aflau deasupra Saur-Moghila, o colină strategică din regiunea Doneţk. Soarta piloţilor nu este deocamdată cunoscută, sccrie rtv.net.

Această informaţie survine la şase zile după catastrofa aviatică din Doneţk, unde un avion de linie malaezian s-a prăbuşit cu 298 de persoane la bord, după ce a fost lovit de o rachetă sol-aer.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou