Traian Băsescu este așteptat la PMP

Şerban N. Ioan, 22 decembrie 2014, Ora 11:42

  • print
  • |
traian-basescu-este-asteptat-la-pmp-44887-1.jpg

Este prima zi pe care Traian Băsescu o petrece ca cetăţean simplu după 10 ani de mandat în fruntea statului.

Fostul preşedinte este aşteptat astăzi să ajungă la sediul Partidului Mişcarea Populară. Deşi nu a anunţat dacă se va înscrie sau nu în partid, Traian Băsescu are deja pregătit un birou la PMP.

De altfel, PMP a aprobat o rezoluţie prin care îşi asumă proiectul de ţară al fostului preşedinte Traian Băsescu şi continuarea implementării acestuia pentru definitivarea procesului de modernizare a României şi întărire a statului de drept.

„În ultimul deceniu, prin acţiunile directe ale şefului statului, România a cunoscut o perioadă de progres social, economic, instituţional şi, într-o foarte mare măsură, chiar şi politic. Preşedintele Traian Băsescu a fost cel care a iniţiat şi susţinut multe dintre reuşitele societăţii româneşti, fiind parte integrantă a procesului de consolidare a democraţiei şi de construire a statului de drept. Justiţia independentă şi reforma Codurilor juridice, reforma în Educaţie, în piaţa muncii, orientarea corectă în politica externă, îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei faţă de 2004, organizarea la Bucureşti a celui mai important Summit NATO, întărirea societăţii civile şi reformarea foarte multor instituţii cruciale ale statului reprezintă reuşite la care Traian Băsesu a avut o contribuţie decisivă. De multe ori, chiar în ciuda rezistenţei la schimbare a unui sistem osificat pe o structură criptocomunistă", se arată în rezoluție.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou