Ucraina acuză Rusia că a trimis un transport nuclear în Crimeea; Moscova dezminte

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 12:30

  • print
  • |
ucraina-acuza-rusia-ca-a-trimis-un-transport-nuclear-in-crimeea-moscova-dezminte-46389-1.jpg

Un transport cu însemnul "Pericol nuclear" a pornit de pe teritoriul Rusiei spre peninsula Crimeea, arată Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Consiliului pentru Securitate Naţională și Apărare al Ucrainei au declarat că unii experţi nu exclud posibilitatea ca armata Rusiei să transporte focoase nucleare pentru sistemele de rachete mobile.

"Potrivit datelor operative din 23 aprilie, la Consulatul General al Ucrainei din Rostov pe Don a venit un apel telefonic alarmant. Potrivit persoanei care a sunat și care, din motive lesne de înțeles, a dorit să rămână anonimă, prin gara Rostov au pornit probabil în direcția Peninsulei Crimeea câteva vagoane cu însemnul 'Pericol nuclear'. Potrivit locuitorilor din peninsulă, astfel de transporturi au fost observate în mod repetat pe teritoriul republicii autonome ocupate" Crimeea, menționează Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) într-un comunicat.

Rusia a negat însă orice fel de amplasare de rachete nucleare în peninsula Crimeea.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou