Best Dental

Ucraina acuză Rusia că a trimis un transport nuclear în Crimeea; Moscova dezminte

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 12:30

  • print
  • |
ucraina-acuza-rusia-ca-a-trimis-un-transport-nuclear-in-crimeea-moscova-dezminte-46389-1.jpg

Un transport cu însemnul "Pericol nuclear" a pornit de pe teritoriul Rusiei spre peninsula Crimeea, arată Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Consiliului pentru Securitate Naţională și Apărare al Ucrainei au declarat că unii experţi nu exclud posibilitatea ca armata Rusiei să transporte focoase nucleare pentru sistemele de rachete mobile.

"Potrivit datelor operative din 23 aprilie, la Consulatul General al Ucrainei din Rostov pe Don a venit un apel telefonic alarmant. Potrivit persoanei care a sunat și care, din motive lesne de înțeles, a dorit să rămână anonimă, prin gara Rostov au pornit probabil în direcția Peninsulei Crimeea câteva vagoane cu însemnul 'Pericol nuclear'. Potrivit locuitorilor din peninsulă, astfel de transporturi au fost observate în mod repetat pe teritoriul republicii autonome ocupate" Crimeea, menționează Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) într-un comunicat.

Rusia a negat însă orice fel de amplasare de rachete nucleare în peninsula Crimeea.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:49