Uioreanu își dă demisia de la CJ Cluj

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2014, Ora 13:35

  • print
  • |
uioreanu-isi-da-demisia-de-la-cj-cluj-43707-1.jpg

Horea Uioreanu îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit unor surse, Uioreanu a decis să transmită demisia prin intermediul avocaţilor, cu data de astăzi.

Totul pentru a da o şansă mai mare social democraţilor la alegerile pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului, care ar putea fi organizate chiar pe 16 noiembrie, atunci când se va desfăşura al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale, anunță b1.ro.

Horea Uioreanu fusese suspendat din funcția de președinte al Consiliului, el aflându-se în arestat preventiv la sfârşitul lunii mai, după ce ar fi primit mită de la oameni de afaceri pentru ca firmele acestora să beneficieze de contracte generoase din bani publici.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou