Un avion s-a probușit în mare. Doi oameni au decedat

Mălina Andrei, 23 octombrie 2014, Ora 13:59

  • print
  • |
un-avion-s-a-probusit-in-mare-doi-oameni-au-decedat-44033-1.jpg

Un avion de mici dimensiuni care decolase din Cipru cu destinația Beirut, s-a prăbușit în mare. Un cipriot şi un libanez, şi-au pierdut pierdut viața în tragicul accident, a anunţat joi dimineaţă ministrul cipriot al apărării Christoforos Fokaides.

Potrivit oficialului cipriot, echipe de căutare din Cipru, Liban şi Israel au descoperit epava avionului monomotor Cessna la aproximativ 80 kilometri sud-est de Larnaca, în apropierea zonei în care avionul a dispărut de pe sistemele radar miercuri noaptea.

La operaţiunile de salvare au participat două vase şi un elicopter ale Gărzii de coastă cipriote, două avioane militare israeliene şi unul libanez.

Avionul, care decolase de pe aeroportul Paphos, situat pe coasta de vest a Ciprului, aparţinea unei şcoli de instructaj pentru piloţi, Griffon Aviation, relatează agerpres.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou