Update: Un elicopter militar S-A PRĂBUŞIT în județul Sibiu: 8 morţi

Şerban N. Ioan, 21 noiembrie 2014, Ora 11:39

  • print
  • |
un-elicopter-militar-s-a-prabusit-in-judetul-sibiu-8-morti-44461-1.jpg Update

UPDATE: Un elicopter militar s-a prăbușit, vineri dimineaţă, în zona Laslea-Mălâncrav. În elicopter se aflau 10 persoane. Opt oameni au decedat, a declarat, la Realitatea TV, ministrul Apărării, Mircea Duşa. Alţi doi oameni aflaţi la bord au fost răniţi, precizează un comunicat al MAPN.

Duşa a precizat că a dispus deja o anchetă tehnică pentru stabilirea cauzelor accidentului şi a sesizat Parchetul.

Un grup de 30 de oameni, personal ISU și paramedici s-au rătăcit pe dealurile din zonă și încă nu au ajuns la locul accidentului.

Cinci mașini de intervenție sunt blocate și încă nu au ajuns la locul unde s-a prăbușit elicopterul, scrie turnulsfatului.ro.

UPDATE, ora 15:00. Bărbatul rănit în accidentul aviatic din Sibiu, care a fost dus cu elicopterul SMURD la UPU din Târgu Mureş, va fi transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât are arsurile de gradele II şi III pe 40% din suprafaţa corpului.

Mărturia salvatorului: "Am vorbit cu pilotul. Au atins copacii şi..."

La acest moment, forțe ale Poliției Române, ISU Sibiu și 2 elicoptere SMURD sunt în deplasare spre zona unde a avut loc impactul. Un al treilea elicopter este pregătit pentru intervenție. Primele forțe ale poliției Române au ajuns deja la fața locului.Potrivit unor surse citate de tribuna.ro, toate echipajele Serviciului de Ambulanță Mediaș au plecat spre locul tragediei.

Ceața foarte deasă care s-a așternut în zonă limitează, însă, vizibilitatea la aproximativ 100 de metri, relatează turnulsfatului.ro. Terenul este foarte accidentat și mașinile obișnuite nu pot înainta.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că elicopterul efectua un exerciţiu militar şi că, în momentul producerii incidentului, acesta se întorcea la Poligonul Cincu.

"Oamenii din sat vorbesc că elicopterul s-a învârtit razant, de vreo două ori, deasupra satului. Era în derivă. După aceea s-ar fi îndreptat către Iacobeni, oamenii din sat au plecat în căutarea locului, s-au mobilizat. O grămadă de ambulanțe și de mașini de pompieri au trecut de asemenea prin sat în căutarea locului", povestește Marius Dudaș, secretarul comunei Laslea, de care aparține satul Mălâncrav.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou