Un miliardar american a mărturisit din greșeală trei crime

Mălina Andrei, 17 martie 2015, Ora 08:07

  • print
  • |
un-miliardat-american-a-marturisit-din-gre-eala-trei-crime-45980-1.jpg

Un miliardar american a fost arestat după ce a mărturisit comiterea a trei crime, din greșeală.

Potrivit New York Times, Robert Durst, a cărui familii are în conturi peste patru miliarde de dolari filma pentru un documentar în momentul în care a fost întrebat despre dispariția misterioasă a fostei sale soții și a doi dintre prietenii săi.

Milionarul Robert Durst a spus cuvintele care îl incriminează fără să ştie că microfonul pe care îl purta era pornit. Magnatul tocmai încheiase o filmare pentru un documentar despre o serie de crime în care a fost suspectul principal. Iar la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii l-au arestat.

Milionarul a intrat în vizorul Poliţiei în 1982. Atunci, soţia lui a dispărut fără urmă. Trupul ei nu a fost găsit nici până astăzi. Anchetatorii au bănuit că Robert Durst şi-a omorât nevasta, dar nu au avut suficiente dovezi. Aproape 20 de ani mai târziu, milionarul şi-a ucis un vecin. A recunoscut crima, dar a spus că totul a fost în legitimă apărare. Iar instanţa i-a dat câştig de cauză.

În 2000, Durst a fost principalul suspect pentru moartea lui Susan Berman, o prietenă apropiată şi autoare de romane poliţişte. Femeia a fost împuşcată în dormitorul ei, iar poliţiştii au aflat despre crimă dintr-o scrisoare anonimă. Greşelile de ortografie i-au îndreptat spre miliardar.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou