Un ucainean a încercat să intre în România cu peste 300.000 de euro, nedeclarați!

Anca Bratu, 14 decembrie 2022, Ora 10:38

  • print
  • |
un-ucainean-a-incercat-sa-intre-in-romania-cu-peste-300-000-de-euro-nedeclarati-47138-1.jpg

Peste 300.000 euro au fost descoperiţi de polițiștii de frontieră în geanta unui cetăţean ucrainean care voia să intre în România pe la Halmeu (Satu Mare). Banii, pe care bărbatul nu i-a declarat, au fost reţinuţi până la clarificarea situaţiei, anunţă miercuri Poliția de Frontieră. 

Conform sursei citate, în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean ucrainean în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina. La controlul făcut în mijlocul de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o geantă în care se afla suma de 319.650 euro, bani nedeclaraţi la frontieră.

La verificări, şoferul a declarat că geanta îi aparţine, iar banii sunt ai lui. El a mai spus că voia să ajungă în Italia, de unde urma să cumpere mai multe maşini, pe care, mai apoi, să le ducă spre vânzare în Ucraina. Bărbatul nu a putut prezenta niciun document justificativ şi nici nu a declarat suma pe care o avea asupra sa conform legislaţiei în vigoare.

În acest caz, întreaga sumă de bani a fost reţinută până la clarificarea situaţiei, urmând să fie luate măsurile în consecinţă.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou