Urgențele din "fișa postului" președintelui

Ziarul Atac, 19 noiembrie 2014, Ora 15:51

  • print
  • |
urgentele-din-fisa-postului-presedintelui-44442-1.jpg

Şi diaspora şi ţara, în pofida campaniilor mizerabile, sfidătoare şi tupeiste, alimentate de banii obţinuţi din evaziune fiscală şi furturi din bugetul public, l-au votat pe Iohannis, fiind un vot anticlasa politică, nu antisistem (dacă nu acceptăm sistemul ca fiind crima organizată).

Nu pe Ponta, nu pe Dragnea, nu pe Andronescu, nu pe Mazăre, nu pe Blaga, nu pe Predoiu, nu pe Udrea, nu pe Macovei, nu PSD-iștii, nu UNPR-iștii, nu PC-iștii, nu PDL-iștii şi PNL-iștii care, prin rotaţie ciclică, s-au aflat la guvernare şi care, cu grupurile de mafioţi alături de care cântă în "corul" hoţiilor bugetare şi al evaziunii fiscale din care îşi fac averile sfidătoare la adresa celui care trăieşte cu "minimul" pe economie.

Însă Iohannis, propulsat de o diasporă şi susţinătorii acesteia care au învăţat şi înţeleg ce este democraţia reală - nu una de conjunctură, adaptată specificului românesc, în care minciuna, şmecheria, hoţia, impostura, sunt elemente definitorii şi care au caracterizat autoemanații politici -, va avea o mare problemă, dacă nu va face curăţenie, cu prioritate, în pardidul care l-a susţinut.

În primul rând va trebui să gaseacă o formulă prin care să înlăture oportuniştii de carieră şi cei care au "promovat" politic cu sprijin mafiot pentru a sluji interesele celor care i-au propulsat în politică. Dacă nu va face aceasta, măcar în echipa de la Cotroceni, dacă nu va putea în partid, din cauza "conservatorilor", s-ar putea să cadă în disgrație mult mai curând decât sperau şmecherii oportunişti politici ce vor să recapete puterea şi posibilitatea de a se înfrupta, din nou, cum au mai făcut-o, din banii publici, folosindu-se de Iohannis ca de un paravan - activitate care reprezintă, în fapt, scopul real al politicienilor.

Ar fi păcat să dăm cu piciorul unei şanse istorice, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim conştienţi că nu va fi uşor şi că este timpul declanşării unei bătălii teribile, a unei adevărate revoluţii împotriva unor mentalităţi retrograde, care n-au nimic cu democraţia, aiurea numită sistem, pentru că avem o problemă, aproape genetică: la noi majoritari sunt oportuniştii hoţi, şmecheri şi mincinoşi, ce nu pierd nici un prilej de a "confisca" victoriile democraţiei, spre a le folosi ca paravan şi rampa de lansare pentru "tunuri bugetare" şi e greu ca minoritatea celor întegrii, precum cei din diaspora şi cei ce i-au susţinut, să-i determine pe oportunişti şi hoţi să abandoneze"ciolanul", pe care, ca şi hienele, şi-l revendica prin viclenie şi forţă.

Dar, cine ştie? Cum victoria lui Iohannis, neanticipată nici de institutele de sondare, nici de cohorta uriaşă de aşa zişi analişti politici - plătiţi, în general, de Mafie -, nici de mass-media (întreţinută, majoritar, din fraude fiscale şi fonduri bugetare "spălate"), cantonată în tipare şi şabloane depăşite, este un adevărat miracol - care, se pare, are explicaţia în schimbarea de mentalitate, în primul rând morală, de tip european a noii generaţii -, poate va genera şi alte miracole, în cascadă, precum "transferul" în "Recycle Bin" al istoriei, înainte de un "Delete" total, al actualei clase politice, care a guvernat timp de 25 de ani România că pe o ţară de proşti, inculţi şi naivi.

În ceasul a-l doisprezecelea, înainte de a constata că România, faptic, nu mai există, fiind furată cu bucată, de către Mafia şi crima organizată - ce a condus, în fapt, timp de 25 de ani țara, prin intermediul politicienilor -, reiterez faptul că necesitatea primordială şi indiscutabilă a revigorării economiei şi a recuperării siguranţei naţionale, este introducerea taxării inverse în ceea ce priveşte colectarea TVA care va aduce, cu siguranţă, într-o primă fază, cel puţin 30-40 miliarde lei (10 miliarde de euro) anual, în plus, la bugetul statului, din totalul de peste 70 miliarde furate de Mafie şi crima organizată cu concursul Guvernului şi Parlamentului.

Este testul real şi indiscutabil pe care trebuie să-l dea clasa politica reprezentată de Parlament şi Guvern dacă nu vor să mai mimeze că lupta cu evaziunea fiscală şi corupţia când, aşa cum se ştie, ei sunt cei care o întreţin, refuzând să modifice o legislaţie concepută de Mafie şi crima organizată.

Până acum, în loc să emită legi care să apere avuţia naţională, în favoarea cetăţeanului, Parlamentul s-a rezumat la ridicatul mâinii inconştient, fără a dezbate serios propunerile legislative, venite, de regulă, din partea Mafiei şi a crimei organizate, prin intermediul unor reprezentanţi promovaţi în Parlament sau administraţia publică.

Şi în loc să se ocupe de atribuţiile sale în domeniul legislativ, Parlamentul, format din slugi politice, a încălcat consecvent şi flagrant constituţia, permiţându-i Guvernului să-l substituie, care, legiferend, prin ordonanţe de urgenţă, toate solicitările mafiei şi crimei organizate - încât am ajuns să schimbăm şi de trei ori pe an acte normative, ordinele miniştrilor ajungând să abroge legi -, au adus România în cel mai mare dezastru moral, cultural, economic şi social posibil.

Dacă Iohannis şi cei cinstiţi din jurul său, care doresc cu adevărat să facă ceva pentru ţara şi cetăţeni, nu vor specula momentul şi nu vor curata Parlamentul de slugi ale Mafiei, obligându-l, în primul rând, să renunţe a mai fi anexă a Guvernului şi, prin acesta, al Mafiei, încă o dată se va dovedi că actualei clase politice nu-i pasă de voinţa poporului şi că se folosesc de acesta doar pentru a ajunge la putere şi a jefui bugetul public, iar victoria poporului, prin instalarea lui Iohannis la Cotroceni nu va fi decât o altă dovadă a faptului că România este incapabilă să se elibereze din ghearele crimei organizate care o sufoca.

Astfel, momentul de euforie va trece, iar după o scurtă perioadă de degrigolada a actualei clase politice sutinuta de crimă organizată, vom reasista la reluarea metodelor de guvernare anti-cetatean, având aceleaşi efecte generate de acapararea statului de către mafie şi crima organizată, respectiv de continuare a guvernării târî prin Ordonanate de Urgenţă dedicate Mafiei şi crimei organizate şi la continuarea prăduirii bugetului public de către crima organizată prin intermediul clasei politice.

Numărul Ordonanţelor de Urgenţă ce vor fi date în perioada următoare, iniţiatorii proiectelor şi domeniile, respectiv cine sunt adevăraţii beneficiari, alături de măsurile concrete - sau evitarea luării unor măsuri - luate de Guvern pentru stoparea evaziunii fiscale şi cheltuirii stupide sau iresponsabile a banului public - fenomene care a generat aproape toată corupţia din România şi sunt sursa reală (nu cea declarată) a averilor ilicite ale clasei politice, ce le asigura ascendentul moral atunci când tratează cu dispreţ şi arogantă cetăţeanul ce trăieşte exclusiv din munca -, ne vor confirma acest lucru şi efectul concret al votului antisistem - sistem eminamente tip Mafia ce s-a instaurat şi cangrenează România.

Dacă evaziunea fiscală se va menţine tot la 16% din PIB şi Ponta va continua să-l menţină în funcţie pe Gelu Diaconu - individ promovat de grupul PNL-ul certat cu legea şi aflat în puşcărie, arest la domiciliu sau "protejat" de Parlament să nu fie arestat, format din Rusanu - Chitoiu - Fenechiu, care conduce România din puşcarii sau din arest - pe motiv că veniturile bugetare au crescut, în condiţiile în care este exact invers (TVA încasata, reprezentând sectorul cel mai devalizat al României de către Mafie, aferent lunii septembrie 2014, este sub perioada similară a anului 2014, ceea ce arata clar că reorganizarea ANAF a fost, în fapt, o dezorganizare premeditată în favoarea Mafiei, de către nişte indivizi ori prosti - clientela politică - ori, deliberat, rău intenţionaţi), iar creşterile bugetare se datorează, exclusiv majorării accizei şi "taxei pe stâlp" nicidecum îmbunatăţirii colectării veniturilor, atunci şi lupta împotriva evaziunii fiscale, împotriva corupţiei şi a eficienţei cheltuirii banului public nu va fi decât o farsă publică, continuă, mizându-se pe naivitatea cetatenului care nu analizează cifrele mincinoase ale lui Ponta-Petrescu-Fenechiu-Rușanu-Chițiu-Diaconu, ci le ia de bune. Sub masca "liniştii" invocată, Ponta şi Mafia ce-l susţine, în fapt, nu vor decât încă un răgaz pentru a fura nestingheriţi, înainte de "debarcare", a tot ceea ce se mai poate fura de la bugetul de stat sau de la cetăţean (în special TVA).

Aceasta este realitatea pe care diaspora şi cei care au votat împotriva lui Ponta au sancţionat-o şi care va trebui să stabilească atribuţiile urgenţe din "fişa postului" viitorului preşedinte.

A încerca s-o eschivezi este sinonim cu a accepta modelul "minciunii" ponţiene ca fiind soluţia. O va mai accepta poporul român ? Sau va fi capabil de o revoluţie reală şi nu una ca cea din 1989 confiscata de comunişti şi impostori?

Ec. Pavel Roman

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou