Best Dental

Valentin Teodosiu susține că marele actor, Mitică Popescu, a murit din cauza nosocomialelor! "I-am zis să nu se ducă la Elias"

Mirela Ene, 5 ianuarie 2023, Ora 10:23

  • print
  • |
valentin-teodosiu-sustine-ca-marele-actor-mitica-popescu-a-murit-din-cauza-nosocomialelor-i-am-zis-sa-nu-se-duca-la-elias-47237-1.jpg

Actorul Valentin Teodosiu aruncă în aer decesul lui Mitică Popescu. Acesta spune că l-a avertizat pe amicul său Mitică Popescu că dacă se va interna la Spitalul Elias va muri. Sună sinistru, însă exact asta s-a întâmplat! 

Valentin Teodosiu a fost unul dintre puținii oameni care a luat legătura cu Mitică Popescu chiar cu doar câteva zile înainte de deces. Regretatul actor l-a înștiințat pe prietenul lui de faptul că se confruntă cu unele probleme de sănătate și că va petrece sărbătorile în spital. Veștile l-au întristat pe Valentin Teodosiu care a prevăzut deznodământul, avertizându-și prietenul să nu se interneze la Spitalul Elias pentru că nu va mai ieși de acolo în viață și așa a și fost, din păcate, scrie Cancan.ro.

„Îmi aduc aminte că odată pe lună cel puțin îl scoteam la o bere. El bea bere și fuma din păcate foarte mult. Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni. Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea. Își făcea emisiunea la TVR.

L-am sunat când am auzit că s-a internat la urgențe, nu mi-a răspuns în prima zi. A doua zi mi-a răspuns. L-am mai sunat odată peste câteva zile și l-am întrebat ce face, iar el mi-a zis: «Uite, fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și revelionul la Elias». I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale. Iar el mi-a zis: «Nosocomiale sunt peste tot. Mă duc la recuperare. Și l-au recuperat. Fusese internat din cauza unui AVC (n.r. Accidentul vascular cerebral) mic.", a declarat Valentin Teodosiu, potrivit fanatik.ro.

Mitică Popescu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. În ultima perioadă, actorul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, care în cele din urmă l-au răpus. Anunțul trist ala decesului a fost făcut de către familia acestuia.

Mitică Popescu o să fie condus pe ultimul drum, vineri - 6 ianuarie. Regretatul actor o să fie înmormântat la Cimitirul Bellu.

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre monștrii sacri ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă. Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături.", a transmis familia lui Mitică Popescu. 

 

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou