VANGHELIE se DEZLĂNȚUIE! Înjură ca la ușa cortului

Mălina Andrei, 21 octombrie 2014, Ora 14:53

  • print
  • |
vanghelie-se-dezlantuie-injura-ca-la-usa-cortului-44011-1.jpg

Într-una din serile trecute, Vanghelie însoțit de soția sa, Oana Niculescu Mizil, au cinat în oraș alături de Mircea Geoană şi soţia sa. Se pare că paparazzi de la wowbiz.ro erau pe urmele lor.

La plecare, primarul sectorului 5 a pornit pe urmele jurnaliştilor, iar la o intersecţie mai întunecată i-a ordonat şoferului să-i blocheze pe aceştia cu maşina. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta şi s-a dezlănţuit:

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriţi?

Paparazzi: Bună seară. Cine va urmăreşte? Nu v-am urmărit.

M.V.: De ce ne urmăriţi, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiţă?!!, Ba, f...ţi m..ţii m..îi!? Îl arestăm pe Ghiţă, mă? Fu..va m..ţii-n gură cu GHIŢă şi cu PONTA al vostru! Băă, ştii ce să.. 'm...îţi rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ţi spun: că am şapte maşini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, va bag în spital!

P: Ne scuzaţi.

M.V.: Băă, da-te dracu-n m..ţii m..ii!

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou