Victor Pițurcă a ajuns cu duba și încătușat la audieri! Fiul său, Alex, a ajuns și el în fața procurorilor anticorupție

Florentina Șerbănescu, 31 ianuarie 2023, Ora 09:53

  • print
  • |
victor-piturca-a-ajuns-cu-duba-i-incatu-at-la-audieri-fiul-sau-alex-a-ajuns-i-el-in-fata-procurorilor-anticoruptie-47365-1.jpeg

Victor Pițurcă a fost readus în fața procurorilor, în dimineața aceasta! Fostul selecționer al României nu a fost singurul care a ajuns la audieri, ci și Alex Pițurcă, fiul său. 

Duminică noapte, Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA, fiind audiat în dosarul măștilor de protecție livrate în spitalele Ministerului Apărării Naționale (MApN) iar,  în dimineața zilei de marți, 31 ianuarie 2023, fostul selecționer al României a reajuns în fața procurorilor. A fost adus cu duba, încătușat! 

E „forfotă" mare, în această dimineață! Victor Pițurcă a fost adus în fața procurorilor, încătușat, pentru a fi audiat. În această dimineață, fostul selecționer al României a fost transportat cu duba la audieri și urmează să răspundă la întrebările procurorilor, scrie cancan.ro.

Îmbrăcat în negru și vizibil afectat de situația în care se află, Victor Pițurcă este escortat de oamenii legii către sala în care vor avea loc audierile.

Victor Pițurcă nu a ajuns singur la audieri, în această dimineață. Alex Pițurcă, fiul său, s-a prezentat și el la sediu, pentru a răspunde în fața anchetatorilor. În urmă cu o zi, fostul selecționer al României a fost adus la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul măștilor de protecție livrate în spitalele Ministerului Apărării Naționale (MApN). Victor Pițurcă nu este singurul vizat în acest dosar, ci și Gabriel Țuțu, unul dintre directorii ROMARM, dar și alți suspecți. 

După reținerea lui Victor Pițurcă de procurorii DNA, în cursul zilei de luni, 30 ianuarie, „forfota" s-a mutat acasă, la fostul selecționer. Piți Jr. s-a întâlnit, în zona Pieței Unirii, la o cafenea, cu șoferul său și Mihai Naboiu, cumnatul lui! După ce tatăl său a fost „luat în colimator" și a ajuns în fața procurorilor DNA, în dosarul în care este vizat, Alex Pițurcă a „acționat" imediat și a „instituit" o „celulă de criză"! 

În timpul pandemiei de Covid-19, în perioada în care pe teritoriul României era instituită starea de urgență, au fost demarate o serie de cercetări, după ce a fost depistat un contract de achiziții suspecte de măști de protecție, pentru MApN. În acest dosar au fost audiate mai multe persoane, iar cel care se ocupase de achiziționarea măștilor respective a fost șeful Direcției Medicale MApN. Achizițiile nu au fost făcute din fondurile Ministerului Apărării Naționale. A fost, la momentul respectiv, delegat să găsească fonduri necesare pentru achiziționarea echipamentelor medicale, implicit și a acestor măști. 

În acest sens, legătura a fost luată cu italienii Riccardo și Andrea Barsanti, pentru intermedierea relației cu o firmă din China. Pentru că generalii au realizat că nu au fonduri suficiente pentru achiziționarea respectivelor echipamente medicale, în „scenă" au intrat Alex și Victor Piâurcă care ar fi suportat costurile transportului. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou