Victor Ponta: De când Turcescu s-a desconspirat, a rămas RAREȘ BOGDAN OFIȚER ACOPERIT

Mălina Andrei, 25 noiembrie 2014, Ora 12:56

  • print
  • |
victor-ponta-de-cand-turcescu-s-a-desconspirat-a-ramas-rarea-bogdan-ofiter-acoperit-44542-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, despre informaţiile apărute în presă privind vacanţa sa în Dubai, că "de când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri".

Premierul a declarat că a fost în concediu pe banii săi, nu pe banii statului. Referindu-se la nota de plată prezentată de jurnalistul Rareş Bogdan, Ponta a afirmat că nu whisky, aşa cum face "un alt preşedinte".

"După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu pe banii Guvernului. Toate minciunile şi poveştile pe care le-aţi văzut - stăteaţi aseară să pândiţi avioane private care urmau să vină din luna, note de plata despre ceva... cel puţin cei care mă cunosc de 40 de ani ştiu că nu beu wiskey, poate alţi preşedinţi, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a desconsirat, a rămas doar Rareş Bogdan ofiţer acoperit care prezintă aceste lucruri", a declarat Ponta.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou