Best Dental

Victor Ponta: „Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa”

Ziarul Atac, 16 iunie 2015, Ora 11:53

  • print
  • |
victor-ponta-operatia-a-fost-mult-mai-complicata-decat-se-anticipa-46586-1.jpg

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj după operaţia de la picior, în care mulţumeşte tuturor celor care s-au gândit la el în această perioadă, subliniind că operația a fost mai dificilă față de cum se preconizase.

În postarea de pe pagina de Facebook, premierul spune că îi asigură pe cei care "se bucură" de necazul său că se va întoarce mai sănătos şi mai puternic.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.

Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)!

Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

 

 

EDITORIAL

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

 Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat ROTATIVA și LIPSA DE LEGITIMITATE În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alege ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou