Best Dental

Victor Ponta: „Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa”

Ziarul Atac, 16 iunie 2015, Ora 11:53

  • print
  • |
victor-ponta-operatia-a-fost-mult-mai-complicata-decat-se-anticipa-46586-1.jpg

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj după operaţia de la picior, în care mulţumeşte tuturor celor care s-au gândit la el în această perioadă, subliniind că operația a fost mai dificilă față de cum se preconizase.

În postarea de pe pagina de Facebook, premierul spune că îi asigură pe cei care "se bucură" de necazul său că se va întoarce mai sănătos şi mai puternic.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.

Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)!

Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:39