Vladimir Putin, acuzat de nerespectarea acordului internațional de la Geneva

Valeriu Daniel, 24 aprilie 2014, Ora 11:11

  • print
  • |
vladimir-putin-acuzat-de-nerespectarea-acordului-international-de-la-geneva-39580-1.jpg

Președintele SUA Barack Obama a acuzat, joi, Federația Rusă de nerespectarea acordului de la Geneva privind Ucraina.

"Până în prezent, noi nu am spus Rusiei că nu a respectat nici spiritul, nici litera acordului de la Geneva. Continuăm să vedem oameni înarmați care preiau clădiri, agresează pe cei care nu sunt acord cu ei, destabilizează regiunea și nu am văzut ca Rusia să intervină pentru a-i descuraja", a declarat Barack Obama, în timpul unei conferințe de presă la Tokyo, citează AFP.

Liderul american a spus că vor exista noi sancțiuni la adresa Moscovei, precizând că măsurile actuale au avut deja "un impact asupra economiei ruse".

"Altfel, noi am văzut că guvernul ucrainean ia decizii concrete, introduce o lege a amnistiei și adoptă un spectru larg de reforme în acord cu constituția, care se încadrează în logica discuțiilor de la Geneva", a adăugat Barack Obama.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou