Vladimir Putin, din nou tata. Kremlinul dezminte

Mălina Andrei, 14 martie 2015, Ora 17:30

  • print
  • |
vladimir-putin-din-nou-tata-kremlinul-dezminte-45950-1.jpg

Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de Alina Kabaeva într-o clinică din cantonul elveţian Ticino, scrie presa elveţiană, relatează cotidianul regional Tribune de la Geneve (TDG) în pagina electronică, potrivit Mediafax.

Micuţa ar fi fost născută săptămâna trecută, imediat după sosirea cuplului, scrie Ticinonews, care adaugă că Putin ar fi prieten cu un medic ginecolog de la clinică.

Kremlinul a dezminţit categoric, vineri, zvonurile preluate de presa europeană despre naşterea unui copi al preşedintelui rus.

"Informaţiile despre naşterea unui bebeluş al cărui tată este Vladimir Putin sunt false", a declarat Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia RIA Novosti.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou