Voiculescu dă citate din Biblie după respingerea ultimei căi de atac a sentinței din dosarul ICA

Mălina Andrei, 29 ianuarie 2015, Ora 11:03

  • print
  • |
voiculescu-da-citate-din-biblie-dupa-respingerea-ultimei-cai-de-atac-a-sentintei-din-dosarul-ica-45362-1.jpg

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, un mesaj cu privire la decizia luată, marți, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Cred că este asteptat punctul meu de vedere legat de inadmisibilitatea recursului. Dacă nu spun nimic, nu este bine. Daca spun ceva, indiferent ce, tot nu e bine. Asa că repet ceea ce am mai spus până acum. Şi scrie și în Biblie de 365 de ori: « Nu vă fie teamă !». Libertatea de mișcare reprezintă mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce înseamnă să trăiești demn și cu onoare", a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins marți recursul în casație depus de Dan Voiculescu în dosarul privatizării ICA. Decizia este definitivă și irevocabilă.

Aceasta a fost ultima cale de atac a sentinţei din dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, în 6 ianuarie, contestaţia în anularea formulată cu privire la aceeaşi pedeapsă, respectiv de 10 ani de închisoare.

Conform legii, Dan Voiculescu trebuie să execute cel puțin cinci ani din pedeapsă, înainte de a cere eliberarea condiționată.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou