Best Dental

ZIUA PĂMÂNTULUI 2015. Google marchează Ziua Pământului printr-un logo special

Mălina Andrei, 22 aprilie 2015, Ora 09:01

  • print
  • |
ziua-pamantului-2015-google-marcheaza-ziua-pamantului-printr-un-logo-special-46367-1.jpg

ZIUA PĂMÂNTULUI 2015 este sărbătorită de Google printr-un logo special. Mai mult, în 2015 Google ne face un cadou nouă utilizatorilor, propunându-ne un TEST DE ZIUA PĂMÂNTULUI 2015.

TEST DE ZIUA PĂMÂNTULUI. Utilizatorii Google trebuie să răspundă la cinci întrebări: 1) Ce faceţi de obicei vineri seara? 2) Dvs. şi cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă apăreţi la o petrecere cu ţinute identice. Cum reacţionaţi? 3) Alegeţi o gustare 4) Ce calităţi căutaţi la un partener? 5) Alegeţi un hobby. Apoi, TESTUL DE ZIUA PĂMÂNTULUI de la Google le va spune cu ce animal se aseamănă cel mai bine din punct de vedere al comportamentului.

Ziua Pământului 2015 a fost proclamată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi interesul clasei politice faţă de mediu, un subiect ignorat. Ziua Pământului a fost celebrată în primul an de circa 20 de milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri.
După două decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de persoane din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului 2015 într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei.

Ziua Pământului a avut un rol important în popularizarea problemelor de mediu. De altfel, a fost înfiinţată şi o organizaţie - Earth Day Organization, care are în prezent filiale în peste 170 de ţări.

În prezent, peste 500 de milioane de oameni din toată lumea sărbătoresc Ziua Pământului 2015, pe 22 aprilie, numeroase comunităţi organizând chiar o săptămână întreagă de manifestări dedicate mediului înconjurător.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:16