. Beianu este un om bun, nu aşa cum zice lumea, că este pedofil.

Sorin Ovidiu Bălan, 9 octombrie 2022, Ora 22:05

  • print
  • |
beianu-este-un-om-bun-nu-asa-cum-zice-lumea-ca-este-pedofil-46862-1.jpg

Beianu minte în privinţa închirierii apartamentului lui Cristi Miu

Pe data de 6 iulie, într-un bloc de pe strada 23 August, a avut loc o descindere a mascaţilor. Apartamentul care a fost vizat se afla la etajul al treilea. Acţiunea a fost făcută în urma numeroaselor sesizări ale vecinilor, care reclamau că în fiecare seară acolo au loc petreceri cu minori şi că este scandal până dimineaţa. De altfel, mizeria care este sub geamul acestui apartament, sticlele goale şi dozele de aluminiu de diferite băuturi aruncate pe peluză, sunt un argument material că tot ceea ce vecinii reclamau era adevărat.

Descinderea a confirmat şi ea reclamaţiile. În apartamentul închiriat se aflau mai mulţi tineri, fete şi băieţi, care făceau un scandal de nedescris. Au fost cu toţii ridicaţi şi duşi pentru identificare la poliţie. Acolo, surpriză. Una dintre tinerele care fuseseră ridicate era de la o casă de copii din municipiu, „căsuţa” cum o numesc cei care locuiesc în ea. Conform regulamentului căsuţei, minora nu avea ce căuta la acea oră în afara incintei. Din căsuţă nu se iese decât pe bază de bilet de voie, cu durata de maximum două ore, iar ora limită la care, pe timp de vară, minorul se poate întoarce din oraş este 22.00. Deci, în nici un caz, o minoră de la casa de copii nu avea ce căuta noaptea într-un apartament închiriat, în care se făceau chefuri si prostitutie.

Cristi Miu locuia şi el pe acea scară

Investigaţia noastră a scos la iveală însă un fapt cel puţin ciudat. Pe scară, nu erau unul, ci două apartamente închiriate. Primul, la etajul al treilea, în care s-a făcut descinderea, al doilea, la etajul întâi, ocolit însă de mascaţi. Despre acest apartament ne spune o vecină că şi acolo se petreceau chefuri. Că veneau mulţi tineri, băieţi şi fete, de la casa de copii majoritatea. Dar că după descindere, apartamentul s-a golit rapid şi nimeni nu a mai trecut pe acolo. A rămas în urmă doar dezastrul mai multor inundaţii.

Am identificat proprietarul şi am încercat să aflăm cui i-a închirtiat apartamentul. Am stat de vorbă cu el prin telefon. Ne-a spus că apartamentul fusese, într-adevăr, închiriat, dar nu de el, ci de tatăl său, care este şi proprietarul. Dar că nu vrea să vorbească cu noi. Totuşi, vecinii ne-au spus că de închiriere se ocupa chiar fiul proprietarului, cu care stătusem de vorbă şi care afirma că nu ştie dacă există un contract de închiriere sau nu.

Atunci, am încercat să aflăm noi cine ar fi trebuit să locuiască acolo.

După ce l-am identificat pe Cristi Miu, din comuna Tangâru, judeţul Giurgiu, omul care a fost scăpat de Beianu de puşcărie pentru că a condus fără permis, o declaraţie a acestuia ne-a atras atenţia. Şi anume: „O vreme am locuit în Giurgiu, într-un apartament închiriat de domnul Beianu. Care este un om bun, nu aşa cum zice lumea, că este pedofil.” Declaraţia lui Cristi Miu este întărită şi de una dintre surorile  lui, care ne declară: „Când am fost la Giurgiu, cu maşina, am trecut pe lângă un bloc şi Cristi ne-a arătat că acolo este apartamentul care îl are închiriat. Era undeva, pe la etaj.” 

Descrierea blocului, făcută de către sora lui Cristi, corespunde cu înfăţişarea blocului din strada 23 August. De asemenea, fotografia lui Cristi a fost recunoscută de oamenii care locuiesc în bloc. Deci, în apartamentul de la etajul întâi, cel care ar fi trebuit să locuiască acolo, prin bunăvoinţa domnului Dumitru Beianu, era Cristi Miu.

Cine a închiriat, totuşi, apartamentul?

În celebra de-acum conferinţă de presă pe care a ţinut-o, domnul Dumitru Beianu a afirmat: „Eu pe acest domn Miu l-am cunoscut doar ca prieten al domnişoarei Alexandra şi doar împreună cu ea m-am întâlnit cu el şi cu sora ei şi cu alte persoane. (…) Apartamentul nu l-am închiriat eu. Am fost şi eu la prima vizită acolo. L-a închiriat exact tânărul din satul Tangâru, comuna Stoieneşti. Lucrează la Bucureşti şi, dorind să fie alături de fată, şi-a permis să închirieze un apartament şi am fost să-l văd, pentru că având această legătură cu Alexandra, am vrut să-l ajut acolo cu nişte mici servicii, care nu fac obiectul discuţiei.”

Să subliniem ce a spus domnul preşedinte al CJ Giurgiu. Apartamentul şi l-a închiriat Cristi Miu, pentru că îşi permitea, că lucra, şi voia să fie mai aproape de iubita lui.

Şi acum surpriza. Domnul Beianu minte! Pe pagina sa de socializare, doamna Iulia Bălţat, afirmă: „EU am închiriat apartamentul pentru Cristi. Dumitru Beianu a fost o singură dată acolo, la insistenţele mele, atunci când l-am închiriat”.

Cine a închiriat, totuşi, apartamentul? Şi de unde până unde doamna Bălţat, la vremea când s-a făcut închirierea, funcţionară la CJ Giurgiu, de unde şi-a dat de curând demisia, şi care răspundea de căsuţele minorilor năpăstuiţi, închiriază apartamente pentru un anume tânăr din Tangâru, care nu are nicio treabă să beneficieze de sprijinul statului, respectiv DGASPC? Pentru că este major.

Şi încă o precizare. Pe vremea când Cristi stătea în apartamentul pe care ba şi l-a închiriat singur (afirmă Dumitru Beianu), ba i-a fost închiriat dintr-o mărinimie greu de înţeles (afirmă doamna Iulia Bălţat), nici nu avea serviciu nicăieri, nici Alexandra nu era gravidă.

Atunci, de ce să se fi închiriat apartamentul pentru Cristi Miu? ŞI dacă tot i s-a închiriat un apartament în Giurgiu iar domnul Dumitru Beianu, mărinimos, l-a asigurat că-l şi ajută cu chiria, de ce a mai trimis domnul Beianu, (conform filmărilor noastre şi declaraţiei înregistrate a mamei lui Cristi Miu) materiale de construcţie la casa acestuia, inclusiv parchet? Aveau nevoie Cristi şi Alexandra de două case? Una în Giurgiu şi alta la Tangâru, ambele sponsorizate de domnul Dumitru Beianu?

Sorin Ovidiu Bălan

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou