Grup infracţional în interiorul ADS (II)

Constantin Georgescu, 12 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
grup-infractional-in-interiorul-ads-ii-33232-1.jpg

Falimentarea INSTITUTULUI PASTEUR, tun imobiliar, şi nu numai, de peste 200 milioane de euro!

În atenţia preşedintelui, premierului şi SRI

În numărul trecut al ziarului ATAC v-am prezentat foşti preşedinţi, condamnaţi la ani grei de temniţă pentru infracţiuni săvârşite în timp ce se aflau la conducerea ADS. În acest număr, tragem un semnal de alarmă în atenţia actualei conduceri a onorabilei instituţii care păstoreşte, după bunul său plac, bunurile întregului popor.

Prezentăm în premieră cum a fost posibil ca Institutul Pasteur să fie dat pe doi bani către o firmă cu datorii şi ulterior cum noua conducere a reuşit, în foarte scurt timp, FALIMENTAREA acestuia. În afara înţelegerilor cu "puternicii" anilor 2000, când a fost privatizat Institutul Pasteur, câştigătorul avea nevoie în interiorul ADS de una sau mai multe persoane care să sprijine planul de falimentare al institutului. După ce PAUL SORIN STĂNESCU, prin firma sa A&S INTERNAŢIONAL 2000 a pus mâna pe Institutul Pasteur, a început vânătoarea de funcţionari din interiorul MINISTERULUI AGRICULTURII şi din ADS.

Transferul secolului l-a făcut prin adjudecarea jucătoarei de primă ligă, GYEMANT CRISTINA, venită din funcţia de director în Ministerul Agriculturii direct acţionar în firma care patrona perla cercetării româneşti, INSTITUTUL PASTEUR. Încet şi cu răbdare, văzând că a câştigat un jucător foarte influent, PAUL SORIN STĂNESCU îşi aruncă privirea peste gardul ADS şi pune ochii pe câţiva jucători de divizia B, cei din prima ligă refuzând să joace în echipa sa. Pune ochii pe câteva funcţionare din cadrul ADS, şi fără niciun transfer, începe exploatarea acestora. Nu vă gândiţi la lucruri ilegale sau la prostii, nu. El, DOCTORUL, avea laboratoare întregi de alifii şi medicamente pentru orice şi oricine. Noaptea se gândea ce ar fi bine să se întâmple. A doua zi, minunea se petrecuse deja. Nu vă întrebaţi cine acţiona, important era că minunea se şi producea.

Ce mai contează că un chestor de poliţie a dus câteva citaţii sau a intervenit la un procuror cu nume de iepuraş sau la o femeie poliţistă să propună un NUP, sau chiar şi un judecător, dacă în acea zi a dat o soluţie favorabilă? Ce mai contează, aşa a fost să fie. Din curtea ADS, doctorul nu a transferat pe nimeni, doar a împrumutat câteva persoane cu funcţii de conducere la nivel de direcţii, persoane care au lucrat în defavoarea ADS, concepând şi semnând acte care au permis doctorului, nu doar să câştige licitaţia pentru Institutul Pasteur, ci să îl şi falimenteze.

În acest nou serial vă prezentăm o jucătoare lipsită de importanţă în viziunea ei, dar foarte importantă pentru conceperea şi semnarea documentelor care au făcut să dispară PERLA CERCETĂRII ROMÂNEŞTI, INSTITUTUL PASTEUR.

          

ELENA ROTARU - director Direcţia Executări Contracte

După privatizarea Institutului Pasteur avea obligaţia legală de-a urmări derularea executării contracului conform clauzelor acestuia. Întocmirea adreselor către diverse instituţii, cât şi urmărirea răspunsurilor, toate au fost concepute, semnate şi trimise unde trebuia şi când trebuia. ELENA ROTARU, semnând de legalitate, în aceste adrese se vede foarte clar că răspunsurile sunt cu totul altele decât cele legale. Motivul? ELENA ROTARU, fiind şi ea jucător în echipa doctorului, punea umărul cum putea la falimentarea Institutului Pasteur.

IATĂ DOVADA DEZINFORMĂRII ŞEFILOR ŞI AUTORITĂŢILOR COMPETENTE!


Având datorii, SC A&S INTERNAŢIONAL 2000 nu avea dreptul legal să participe la licitaţii. ELENA ROTARU, trimite un răspuns din care rezultă că SC Institutul Pasteur SA Bucureşti NU ARE DATORII CĂTRE ADS. Iată dovada dezimformarii şefilor şi autorităţilor competente! După care, face revenire prin adresa cu nr. 26253, prin care aduce la cunoştinţă că SC A&S INTERNAŢIONAL 2000 are datorii şi că pe rolul unei instanţe se află şi un proces, unde indică şi un număr de dosar, dar fals.

DEZINFORMARE SAU INCOMPETENŢĂ?

Indiferent de situaţie este foarte grav faptul că patrimoniul acestui popor se află în PIXUL unei femei jucătoare, iar libertatea actualilor şefii ADS, ŞTEFAN LUCIAN MOGOŞ - preşedinte şi IOAN TODIRAS- vicepreşedinte, se află tot în PIXUL lui ROTARU ELENA care, cu o singură semnătură îi poate trimite pe cei doi şi nu numai, departe de cei dragi.

Cei doi, preşedinte şi vicepreşedinte, nu au posibilitatea, timpul şi cunoştinţele necesare pentru a verifica legalitatea unui act semnat de ROTARU ELENA. Funcţionarii ADS cu ştate vechi de plată cunosc toate dedesubturile marilor privatizăii şi nu numai...

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou