Hărțuire sexuală la ADS (II)

Constantin Georgescu, 14 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
hartuire-sexuala-la-ads-ii-41732-1.jpg

Aşa cum vă relatam în numărul trecut, craiul de Sibiu, Mitea Haralambie, nu este la prima hărţuire sexuală a femeilor din subordinea sa.

În acest material vă puteți convinge de acest lucru, din declaraţia Gabrielei Diaconu, una dintre victimele lui Mitea, preşedinte ADS, instituţie subordonată premierului Victor Ponta.

Gabriela Diaconu, fost ofiţer SRI, în prezent angajat la ADS, a acţionat în instanţă instituţia, pentru un prejudiciu de 14.000 de euro. După îndelungi plimbări prin tribunale, a reuşit în final să câştige procesul, instanţa stabilind că ADS trebuie să o despăgubească cu suma respectivă. Toate bune şi frumoase, numai că noul şef al ADS-ului, Mitea Haralambie, nu voia cu niciun chip să pună în aplicare hotărârea definitivă şi executorie. Cel puțin, nu fără să încerce să obțină un avantaj propriu. Invitaţiile la o cină romantică făcute Gabrielei se repetau în fiecare zi. În disperare de cauză, Gabriela, fost ofițer SRI, a decis, într-un final, să accepte invitaţia şefului cel mare în speranţa că, discret, la un pahar de....vorbă, îl va convinge pe marele şef să fie corect, să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu.

De multe ori, însă, planul de acasă nu se prea potriveşte cu ce urmează să se întâmple. Cina stropită din belşug cu alcool, la un restaurant libanez din Capitală, a decurs normal, până la momentul în care Gabriela îi aminteşte şefului că a fost schimbată nemotivat din funcţia de şefă de serviciu şi, mai mult de atât, că el, marele şef, nu vrea să îi dea cele 14.000 de euro câştigate printr-o hotărâre judecătorească.

Personajul numit politic la cârma Agenției Domeniilor Statului Exulta. Mingea îi fusese ridicată la fileu. Din acel moment, în ochii lui, Gabriela devenise o pradă uşoară. Nu a înţeles că în faţa lui se afla o femeie călită , trecută prin toate cele, fost ofiţer SRI. Cu decenţă, Gabriela îi refuză invitaţia de a continua la Mitea acasă cele începute la restaurantul libanez. Nu o convinge nici cu promisiunile făcute, nici măcar cu relaţia de prietenie cu secretarul de stat de la ministerul condus de ministrul Teodorovici, nici cu propunerea de a fi capac la una dintre afacerile lui Mitea.

Într-un final, dezamăgit de cina în compania Gabrielei, MITEA, craiul de Sibiu, chiar dacă degustase ceva alcool, se urcă la volanul maşinii de serviciu şi pleacă singur spre locuinţa sa. Tot de serviciu.

Iată dovada! Fost ofițer SRI, despre președintele ADS: "M-a invitat la el acasă!"

Gabriela Diaconu este doar una dintre victimele lui Mitea. Pe site-ul ziarului ATAC au fost postate comentarii ale celor care îl cunosc, care au lucrat în subordinea acestuia. Aceste persoane, marea majoritate femei, relatează despre modul cum s-a comportat în timp ce conducea acea instituţie. Persoanele care au avut sau au probleme profesionale cu Mitea pot scrie pe adresa ziarului ATAC, urmând ca reporterii ziarului să verifice cele semnalate și, după caz, să fie publicate sau trimise autorităţilor competente.

Mitea s-a îndrăgostit din nou?

Iuliana, o tânără de 23 de ani, este noua secretară la ADS, mai exact la cabinetele preşedintelui şi vicepreşedintelui.

Fotomodel, absolventă de facultate, tânăra încearcă să facă ceva cu viaţa sa. Întâmpină mari probleme datorită frumuseţii şi inteligenţei, în mod special la locul de muncă. Cu Mitea. Cât de curând, va trebui să ia o hotărâre: îi cedează șefului sau riscă să devină șomeră?

Război în ADS

Președintele Mitea și vicepreședintele Todiraș sunt la cuţite. Cele mai multe dintre dosarele sensibile ale instituției au fost confiscate de către noul șef, iar Todiraș, susțin sursele noastre,vrea sa isi faca treaba.

De partea cealaltă, Mitea nemulţumit de faptul că încă este interimar declară: "Am metri cubi de dosare la mine în birou, sub cheie, la care nimeni nu are acces. Până când voi fi numit pe post nu voi face nimic cu acestea, nu vreau să deranjez pe nimeni, nici oamenii de afaceri nici clasa politică".

Cât despre interesele statului român, cui îi pasă?

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou