Judecătoarea Lavinia Curelea, din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cercetată disciplinar

Ziarul Atac, 7 octombrie 2012, Ora 23:12

  • print
  • |
judecatoarea-lavinia-curelea-din-cadrul-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-cercetata-disciplinar-27704-1.jpg

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost implicată în multe scandaluri de corupţie, iar foarte multe soluții au fost date după diverse criterii, nicidecum după litera şi spiritul legii civile şi penale.

Aceste lucruri au fost posibile datorită relaţiilor de „cumetrie" stabilite de-a lungul timpului între magistraţi şi, nu în ultimul rând, interpretării după bunul plac sau după urechea celui care aplica sentinţa, sau intereselor personale ale magistratului sau şefului acestuia. Este foarte adevărat că în toate domeniile există acest gen de relaţii, dar în cel mai important - JUSTIŢIA - este extrem de grav, din acest motiv şi raportul de justiţie pe ţară a ieşit aşa cum a ieşit, adică foarte prost pentru justiţia română.

În acest număr vă prezentăm o nouă speţă, în care judecătoarea Lavinia Curelea, de la ICCJ, este reclamată la CSM pentru încălcarea statutului judecătorilor şi procurorilor, conform art. 97 din legea nr. 303/2004 RAPORTAT LA ART. 44 DIN LEGEA NR. 317/2004.

Pentru că un document face mai mult decât 1000 de vorbe, ne luăm libertatea de a vă prezenta o serie de documente care spun tot ceea ce este de spus. Concluziile le trageţi dumneavoastră!

 

Deşi nu este parte în dosarul 7131/229/2012 (a se vedea citaţia), SC A&S Interna|ional 2000 SRL, neavând calitate procesuală, cu sprijinul judecătoarei Lavinia Curelea, care, fără a verifica dosarul de fond, admite cererea depusă, dând dovadă de rea-credinţă şi nu numai. Oare faptul că fostul judecător de la ICCJ Buta Gheorghe este unul din avocaţii firmei SC A&S a determinat-o pe aceasta să aprobe suspendarea cauzei?


 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou