Lovitura mortală a GAZELOR DE ȘIST și a CIANURILOR de la Roșia Montană!

Mihai Bărbuliceanu, 23 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
lovitura-mortala-a-gazelor-de-ist-i-a-cianurilor-de-la-ro-ia-montana-34358-1.jpg

ROMÂNIA, victima muribundă a ILLUMINATILOR în războiul lor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Pare o glumă, dar nu e decât cea mai cruntă și crudă realitate...

Într-o scrisoare adresată pe 15 august 1871 de către francmasonul de grad 33, Mare Comandor al Francmasoneriei Americane, Albert Pike (1809-1891), către Giuseppe Mazzini (politician revoluţionar italian), în care ii explica programul de instaurare a Noii Ordini Mondiale, la unul din punctele finale, detalia următoarele : "Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de AGENTURA ILUMINAŢILOR între sioniştii politici şi liderii lumii islamice.

Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celelalte naţiuni, ca întotdeauna divizate în această chestiune, vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism".

Prin această scrisoare, Albert Pike îl iniția pe Mazzini în Doctrina Illuminatilor- "Novus Ordo Seclorum". Această doctrină a fost gândită pentru viitorii 200 de ani și a fost pusă la cale în 1773, de către un grup de 12 oameni influenţi, în secret, în Frankfurt, sub conducerea lui Amschel Mayer Rothschild. Aceștia au pus bazele unui plan prin care să poată controla toată averea mondială. Acest plan a fost finalizat si este cunoscut sub numele de Protocoalele Înţelepţilor Sionului. Pentru a-l pune în aplicare, la 1 mai 1776, tot sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild, grupul fondează în secret societatea "Vechii căutători de lumină din Bavaria", care va deveni mai cunoscută sub denumirea "Ordinul Iluminatilor" (purtătorii luminii lui Lucifer). Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supraviețuit și a schimbat lumea.

În 1785, un membru al ordinului care transporta documentele secrete către Marele Orient al Illuminati-lor din Paris (Franţa), a fost lovit de un fulger, la Ratisbon. Toate documentele au fost confiscate de guvernul bavarez, iar acum pot fi văzute în arhivele din München. Ele dezvăluie implicările Illuminati-lor nu numai în revoluţia franceză, dar, de asemenea, în distrugerea tuturor regilor şi religiilor, cu excepţia evreimii. În urma descoperirii Planului pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale, organizaţia a fost scoasă în afara legii, marcând momentul dispariției oficiale a Illuminati, sub această denumire.

Dovada că această organizație malefică și-a continuat acțiunile și s-a întărit este prezentă pe bancnota dolarului american: chiar simbolul Iluminaţilor din Bavaria - „Novus Ordo Seculorum" (New Age sau Noua Ordine Mondială). Această frază în latină este imprimată pe partea din spate a bancnotei de un dolar, împreună cu anul 1776, scris cu cifre romane, în partea de jos a piramidei masonice. În vârful piramidei este ochiul lui Lucifer, cu inscripţia "Annuit Coeptis".

Cine sunt de fapt si ce vor ILLUMINATI?

În 1954, descendenții ILLUMINATI au apărut public din nou, mascat, sub denumirea Grupul BILDERBERG. Două dintre cele mai importante persoane care au fondat Grupul Bilderberg sunt magnaţii bancheri evrei, reprezentanţi ai celor două clanuri financiare mondiale, David Rockefeller şi Edmund Rothschild, care fac parte și din Comitetul Consultativ Bilderberg, singurii care cunosc în totalitate strategiile și scopurile reale ale organizației.

Organizaţia este condusă de un comitet de conducere, compus din 39 de membri (24 europeni şi 15 americani) împărţiţi în trei comisii de specialitate a câte 13 membri fiecare. Printre „personalităţile" prezente la întrunirile din ultima vreme se numără și George Soros. Participanții la întâlnirile organizației au provenit, într-o proporţie covârşitoare, dintre membrii Council of Foreign Relations (din care fac parte, printre alţii, Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Răzvan Radu și Daniel Dăianu). Acest C.F.R. este condus de David ROCKEFELLER și este susținut de următorii membrii corporativi:

1. Bank of America Merrill Lynch
2. Chevron Corporation
3. ExxonMobil Corporation
4. Goldman Sachs, Inc.
5. Hess Corporation
6. JPMorgan Chase & Co
7. McKinsey and Company
8. Nasdaq OMX Group

"Toţi jură să nu dezvăluie nimănui conţinutul întrunirilor la care iau parte şi nici pe cel al hotărârilor luate. Sunt bărbaţi influenţi, capabili să pună în practică, de pe poziţia lor profesională şi socială, deciziile luate prin consens la întruniri", spune Cristina Jimenez, în cartea sa, Grupul BILDELBERG, Stăpânul lumii. Potrivit acesteia, dar şi altor autori de specialitate, elaborarea unei Constituţii Europene ori invadarea Irakului, în 2003, s-au aflat pe agenda reuniunilor Bilderberg şi au fost teme dezbătute mai întâi în exclusivistul club înfiinţat acum 59 de ani.
"Ceva trebuie să ia locul guvernelor, iar puterea privată mi se pare o instituţie potrivită acestui scop", declara David Rockefeller, în 1999, într-un interviu acordat revistei "Newsweek".

Practic, scopul ILLUMINATI este să controleze și să conducă întreaga planetă, prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic. Acești oameni nu sunt interesaţi să câştige bani, deoarece EI "fabrică banii". Scopul lor îl reprezintă PUTEREA ABSOLUTĂ și CONTROLUL, inclusiv asupra vieții și continuității rasei umane pe Terra. Căile identificate, încă din documentele din 1785, și care se regăsesc detaliate in Protocoalele Înţelepţilor Sionului, sunt:

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic și instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identităţii naţionale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a creştinismului) si înlocuirea lor cu o religie unică de tip New Age.
4. Controlul total al populației globului și a fiecărui individ în parte, precum și transformarea în "sclavi de tip modern"/ morți vii, care, în perioadele când nu muncesc, rămân conectați în fața aparatelor de manipulare în masă, televizoare si computere, trăindu-și viața într-o lume virtuală.
5. Reducerea masivă a populaţiei globului până la o limită ușor de susținut de către mediul și resursele planetei.
6. Promovarea depravării și a obiceiurilor rele pentru eliminarea din conştiinţa colectivă a moralei creştine, dar și a demnității individuale cât și a respectului de sine.
7. Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia.
8. Distrugerea libertăţii de exprimare si restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor, prin acțiuni de degradare continuă a inteligenței umane, a nivelului de pregătire instituțională, cât și prin degradarea fiziologică în masă, creând premisele acceptării, fără opoziție coerentă, a controlului populației și a exterminării.

Toate acestea se întâmplă chiar ACUM peste tot in lume , dar mai ales în ROMÂNIA, într-un ritm tot mai accelerat.
Suntem invadați, din ce în ce mai mult, de produse contaminate, ne otrăvesc aerul, pământul și, mai ales, apa. Aceste corporații transnaționale ne obligă, prin aleșii noștri, care au devenit slugile lor, să acceptăm, ca pe mari favoruri, în numele unor beneficii financiare iluzorii, contaminarea ireversibilă a solului și subsolului României, prin așa-zisa exploatare a gazului de șist, pentru că, de fapt, nu mai au unde să depoziteze, pe TERRA, uriașele cantități de deșeuri toxice si radioactive.

În același context se situează și proiectul de la Roșia Montană. Ca să reducă populația țării la tăcere, acționează prin slugile lor nemernice, care vorbesc limba română, atacându-ne fără jenă sau scrupule, folosindu-se, agresiv si permanent, de principala armă de manipulare, mass-media, care este în mâinile lor. În același timp acţionează, de ani buni, zi de zi, împotriva copiilor si nepoților noştri, cu incultură, cu pornografie, cu programe tv indecente, permanent violente și murdare, toate pentru a slăbi și a dezrădăcina... toate pentru a ne face să acceptăm, ca pe o normalitate și o fatalitate căreia nu putem să ne opunem, planul de EXTERMINARE pe care l-au pregătit.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, României și românilor le-au fost impuse obiceiuri și influențe ale unor subculturi transnaționale. Ne-au fost înlocuite valorile morale cu promiscuitatea abuzurilor și a exceselor împotriva firii. Eroii reali, din legendele și minunatele povești româneşti, au fost înlocuiţi cu falși eroi mutanţi, degenerați, de tipul Spiderman, Superman, Supergirl, Hulk și violențele lor, produși de mintea diabolică a unor servicii de dezinformare în masă. Ca plată nedreaptă pentru aceste iluzii distrugătoare, ne-au fost furate din nou tezaurul, aurul, petrolul și gazele, plus, mai nou, viitorul. Ne-au condamnat deja la sclavie, încărcându-ne cu datorii pe următorii 100 de ani. Ceea ce slugile, trădătoare de neam, ale Illuminatilor, ignoră încă, este faptul că românii au început să conștientizeze pericolul. O mulţime de români au început să nu se mai lase manipulați și îndoctrinați cu propaganda ieftină și agresivă.

Au aflat până și copiii cine este de fapt această elită mondială, cu apucături scelerate și criminale. Am aflat cu toții că nu mai putem avea încredere într-o mass-media vândută, care a ajuns să mintă cu neruşinare și să urle în haită, cu "formatorii de opinie" care au deja în ochi sticliri de nebunie și fălci vinete de frică... Conştientizăm deja că în marile hipermarketuri se vând produse cu mai multă otravă decât hrană... că medicii s-au deprofesionalizat si spitalele au devenit laboratoare ale morţii... dar mai ales, ne-am lămurit și conștientizăm manipulările distrugătoare ale bandelor de juriști și de corporatişti conspiraţionişti, trădători de neam si țară, care s-au cățărat în toate funcțiile guvernamentale și prezidenţiale ale României, cu blagoslovenia Marelui Licurici.

CINE SUNT DE FAPT ILLUMINATI care sufoca România?

Un grup de boșorogi sceleraţi - mentori ai asasinilor economici ai națiunilor, care sunt slugăriţi de nemernici fără scrupule care, orbiți de frustrări și de foamea de înavuţire personală, se închină, cu nevolnicia pidosnicului, la efemerul zeu $!
Toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă România nu ar fi intrat in capcana întinsă de către George Soros, maleficul miliardar ungur, fiul scriitorului evreu în limba esperanto Tivadar Soros.

Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.
În 1993, Soros a înființat Fundația pentru o Societate Deschisă, numită și Fundația Soros, prin care i-a finanţat si bursele fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, ca acesta să poată susține masteratul în Studii Ebraice la Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies din cadrul Universității Oxford... și multe alte organizaţii aşa-zis umanitare și ecologiste în România, prin care îşi pune în aplicare planul de dominaţie și alte activităţi mai obscure...

David Rockefeller (n. 12 iunie 1915)

Printre primele Hotărâri ale Guvernului României, semnate la înscăunarea sa, de către primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, au fost cele referitoare la exploatările gazelor de şist din România. Concesiunile au fost acordate societăţii CHEVRON, care este proprietatea acestui „tinerel" de 98 de ani, iubitor de natură, David Rokefeller, FONDATOR al Bilderberg Group.

Printre protagoniştii vieţii politice româneşti care au conlucrat pentru a aduce România în starea precară în care se găseşte, subjugată intereselor obscure ale sceleraţilor care se consideră stăpânii lumii, se numără: Traian Băsescu, ION ILIESCU, Emil Constantinescu, Petre Roman, Călin Popescu-Tăriceanu, Dinu Patriciu, Bogdan Olteanu, Adrian Năstase, Mugur Isărescu, Emil Boc, Elena Udrea, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Viorel PONTA, Dan Şova, Constantin NIŢĂ, Bogdan Drăgoi, directorii de la AVAS, organizaţiile care reprezintă „societatea civilă", devenita vârf de lance al manipulărilor puse la cale si grupurile economice transnaţionale și mulți alți șacali cu nume româneşti.
ÎN LOC DE EPILOG:

Zilele trecute am citit pe un site: "Societate secretă asiatică amenință societatea Illuminati dacă va continua planurile de depopulare prin otrăvirea mediului la scară planetară!"

„ O societate secretă asiatică afirmă că îi va lua ca țintă pe membrii societății secrete Illuminati, dacă aceasta va trece la punerea în practică a planurilor de depopulare a lumii, prin manevrele lor de distrugere a mediului si prin manipulările lor financiare mondiale". Fulford, fostul șef pentru Asia-Pacific al revistei Forbes, susţine că "Societatea Illuminati este, cu excepția Japoniei, un joc exclusiv al rasei albe". Fulford spune și că Japonia a fost controlată în secret de către Illuminati, prin crimă și șantaj. "Credeți-mă, Illuminati au pierdut deja datorită rasismului lor. Deși unii oameni înţeleg că Vestul este o societate a sclaviei, cei care trăiesc acolo nu realizează aceasta. Illuminati nu controlează China, India sau, mai nou, Rusia. Ei sunt pe cale să-și piardă puterea. Suntem ca berlinezii înaintea căderii zidului Berlinului. Illuminati sunt precum vrăjitorul din Oz: odată ce dai cortina la o parte eşti surprins cât de slabi sunt în realitate".

ILLUMINATI se bazează, de fapt, pe ILUZIE

Odată ce iluzia e înlăturată, ei rămân doar o gașcă de bătrânei fără putere. Cel mai mare pericol pentru rasa umană, care vine din partea acestor fosile ale tenebrelor, îl reprezintă faptul că acești uitaţi de Marele lor Arhitect aici, pe TERRA, din cauza vârstei nu mai au instincte de perpetuare a speciei umane!

Deducția logică este că ultima și suprema lor distracție este să-și folosească influența malefică pentru a face să moară câți mai mulți și cât mai tineri, înaintea lor...

Cred că acum avem o șansă reală să terminăm cu Noua ordine mondială și să trecem la o nouă eră, în care războiul, sărăcia, exterminările în masă a popoarelor, distrugerea mediului vor fi întâlnite doar în cărţile de istorie.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou