POVEŞTI DE DRAGOSTE ÎN ADS

Ştefan Diaconu, 24 noiembrie 2014, Ora 05:47

  • print
  • |
povesti-de-dragoste-in-ads-44523-1.jpg

Şeful Ioan, îndrăgostit lulea de juna Ioana, subalterna sa

Ion şi Ioana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, încă de la începutul venirii acesteia în instituţie. Ioana este o olteancă fierbinte din Gorj, parasutata în Bucureşti la sediul central al ADS, "pilotat" la vremea respectivă, de un fost preşedinte înţelegător. Singură, sfioasă, dar fierbinte, căuta cu înfrigurare un bărbat puternic care să-i poată oferi confortul necesar pentru un trai decent în jungla Capitalei. Junii întâlniţi în cluburile bucureştene şi nu numai, nu i-au convenit.

Dezamăgită, începe căutările printre colegii săi, indiferent de starea civilă a acestora. După îndelungi şi aprofundate studii, ochii ei de olteancă fierbinte se opresc asupra lui Ion, despre care ea, auzise poveștile care circulau în interiorul ADS-ului. Încântată de mustaţa tomnaticului crai, acceptă invitaţia acestuia în Deltă, pentru a se cunoaşte mai bine. Pasul fusese făcut. Drum de întoarcere pentru Ion nu mai era, fusese prins de olteancă în mrejele seducţiei. Ion, căsătorit fiind, tată a doi băieţi frumoşi, deştepţi, la casele lor, a uitat totalmente de familie. Ioana, olteanca fierbinte, i-a pus capac. Totul a fost făcut în secret, nimeni nu ştia nimic. Până într-o zi cand...

Ioana, nemaiputând de dorul lui Ion, aflata într-o scurtă pauză, l-a vizitat pe acesta în biroul său, aflat la un etaj superior al clădirii.
La început, Ion, temător să nu afle colegii de relaţia lor, zbârleşte mustaţa la ea, întrebând-o: "Ce cauţi aici? Dacă ne prinde cineva?".
Ioana, şăgalnic, îi răspunde: "Nu are cine, doar tu eşti şeful. Sună secretara şi spune-i să nu ne deranjeze nimeni!".
Tomnaticul Ion, cu mâna tremurândă ridică receptorul, spunându-i secretarei: "Să nu mă deranjeze nimeni!", apoi trânteşte telefonul, nerăbdător să o îmbrăţişeze pe Ioana.

Porumbeii încep încet mângâieri, săruturi, dezmierdări. Atât de concentraţi sunt, încât nu aud uşa deschizându-se, văd doar în faţa ochilor, şi nu le vine să creadă, pe şeful lor cel mare. La propriu şi figurat. Pentru moment, cei doi înlemnesc, nu le vine să creadă că cineva şi-a permis, chiar şef fiind, să întrerupă partida aproape finalizată. Şeful cel mare, cu mult bun simţ, cu scuzele de rigoare, iese înlemnit de cele văzute, închizând uşa după el.

La scurt timp după plecarea şefului cel mare din biroul șefului mai mic, Ioana, olteanca fierbinte, răvăşită şi înfricoşată, aproape alergând, coboară spre biroul său, aflat, aşa cum am mai spus, la un etaj inferior. Fapta fusese comisă! Secretul celor doi nu mai era un secret.

În afara faptului că olteanca Ioana este, într-adevăr, fierbinte, mai are şi alte calităţi: este o bună povestitoare. Are o colegă, foarte bună prietenă, îi putem spune soră, chiar soră vitregă, căreia i se mai destăinuie din când în când. Şi cum femeilor le place să se laude cu noile achiziții, în scurt timp mai toţii angajaţii ADS au aflat despre idila lor. Unii, familiştii, îi condamnă, alţii mai puţin familişti îşi doresc şi ei o noapte cu olteanca fierbinte. Cei din urmă se pare că vor putea proba temperamentul Ioanei, deoarece, în scurt timp, spun gurile rele, Ion îşi va schimba domiciliul într-unul special amenajat, unde prezența femeilor este interzisă.
Cele relatate nu se întâmplă pentru prima dată în ADS, au fost şi alţi preşedinţi care aveau o cameră special amenajata în care probau temperamentul colegelor.

La momentul în care sunt scrise aceste rânduri, Ion şi Ioana sunt împreună la Hotelul Belvedere din Predeal, unde participă, alături de alţi angajaţi, la un aşa-zis curs de calificare, organizat chiar de Ion, pe banii statului, doar pentru a-i satisface plăcerile Ioanei fără să bată prea tare la ochi.

P.S. Familiștii revoltați de imoralitatea acestora ne pot contacta pe telefonul redacției sau pe adresa de mail office@ziarulatac.ro

Orice persoană din ADS și nu numai, ne poate trimite informații cu privire la diverse fapte pe care le cunoaște și dorește să le facă publice, în mod special despre mini vacanța de la hotelul Belvedere din Predeal.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou