Best Dental

Șef de fisc, prins cu jumătate de milion de euro, bani negri

Cristian Blănuţă, 9 mai 2014, Ora 08:01

  • print
  • |
sef-de-fisc-prins-cu-jumatate-de-milion-de-euro-bani-negri-40054-1.jpg

Fostul șef al fiscului din Oțelu Roșu ( Caraș Severin) nu poate justifica aproape jumătate de milion de euro.

El a ajuns în atenția ANI după ce a depus o reclamație la Poliție, acum un an, când i-a fost furat seiful în care avea aproximativ un milion de lei.

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 2.088.473 de lei (aproximativ 489.629  de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Petru Ioan Lupșac, funcționar public în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu, Județul Caraș-Severin, împreună cu soția sa, scrie www.evz.ro.

Mai exact, "în perioada 2006 - 2012, Petru Ioan Lupșac a realizat venituri salariale în cuantum de 888.004  de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.976.477 Lei, rezultând o diferență nejustificată de 2.088.473  de lei (aproximativ 489.629  de euro). Bărbatul deține calitatea de funcționar public în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu, Jud. Caraș-Severin, începând cu data de 18 octombrie 2006, iar, în perioadele 21 august 2007 - 01 ianuarie 2011 și 20 iunie 2012 - 21 decembrie 2012, a deținut funcția de Șef administrație în cadrul Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu", arată reprezentanții ANI.

Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Petru Ioan Lupșac, împreună cu soția sa.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:39