Trafic de influenţă, spălare de bani, crimă organizată în Guvernele României

Ştefan Diaconu, 4 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
trafic-de-influenta-spalare-de-bani-crima-organizata-in-guvernele-romaniei-42244-1.jpg

Tata socru şi... ginerele, cărtaşi sau executanţi?

Multă lume se întreabă cine stabileşte soarta românilor şi a României. Dar mai ales care sunt interesele acestora, în detrimentul poporului. În ochii lor, poporul şi avuţia ţării, atât cât mai este, nu înseamnă nimic. Miza pentru ei este uriaşă: îşi pot pierde libertatea şi averile. Ei şi complicii lor. Pentru aceste motive s-au făcut fraţi chiar şi cu dracul, nu contează că şeful cel mare cândva a fost popă, în speranţa că împreună vor reuşi să acopere fărădelegile săvârşite de-a lungul timpului.

Tata socru, de profesie popă, zice el, mai nou mare om politic şi socru al lui Victor Ponta, premierul României, pe numele din buletin ILIE SÂRBU, a urcat foarte rapid, treaptă cu treaptă, în prezent ajuns mare cărtaş, conducând toate cele. Ultima mutare importantă pe care a făcut-o, în încercarea de a acoperi anumite contracte mai puţin ortodoxe, semnate de Ilie Sârbu în perioada cât a fost ministru al Agriculturii, este privatizarea Institutului Pasteur, şi nu numai, în care trebuia urmărită respectarea clauzelor contractuale la cel mai înalt nivel.

Maurul şi-a făcut datoria, maurul trebuia să moară

Pentru a putea avea control direct, ginerele lui Sârbu trece în subordinea Guvernului ADS-ul. În acest fel îl faultează pe Dan Voiculescu, partenerul său de coaliţie, ştiind că în scurt timp acesta va fi condamnat.

Ponta l-a folosit pe Voiculescu şi trustul său de presă. Acesta este motivul pentru care angajaţii lui Voiculescu i-au adresat întrebări incomode premierului Ponta în memorabila emisiune de la Antena 3.

Privatizarea şi falimentarea Institutului Pasteur

Cândva perlă a cercetării româneşti, în prezent falimentar, Institutul Pasteur a fost victima unor indivizi bine ancoraţi atât în fostele guverne cât şi în actualul, având ca factori de decizie oameni lipsiţi de scrupule, care în schimbul câtorva arginţi sau a finanţării unei campanii au fost complici la distrugerea cercetării şi producerii de vaccinuri în România.

Cine este domnul Ponta? - VIDEO

Pământul Institutului Pasteur a fost bomboana de pe colivă, bomboană din care mai mulţi politicieni au gustat. Mai mult de atât, aşa cum declară fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, "privatizarea s-a făcut nu pentru instituție, ci pentru a se pune mâna pe pământ". Privatizarea Institutului Pasteur a fost un tun imobiliar de foarte mari proporţii, poate cel mai mare din România.

Adrian Năstase, Ioan Avram Mureşan, Ilie Sârbu, Victor Ponta şi privatizarea Institutului Pasteur

Dacă îi făceai un serviciu lui Adrian Năstase, acesta te răsplătea înzecit. Una dintre vizitele fostului premier Adrian Năstase în SUA a fost aranjată de Adrian Stângă, care s-a ocupat de toate cele necesare. Vizita, cât şi rezultatele au fost peste aşteptările tuturor. La scurt timp, recompensa nu a întârziat să apară:

Institutul Pasteur, cadoul lui Ioan Avram Mureşan, fost ministru al Agriculturii şi al lui Adrian Năstase, la vremea respectivă ministru de Externe. Guvernele care au urmat nu au fost interesate de distrugerea institutului. Mai mult de atât, unii fiind chiar complici la distrugerea şi vânzarea pe bucăţi a patrimoniului acestui institut.

Nicio instituţie a statului nu a fost interesată să verifice dacă contractul de privatizare a fost respectat şi mai ales unde s-au dus banii rezultaţi din acel tun imobiliar. Vorbim despre crimă organizată, trafic de influență, spălare de bani la cel mai înalt nivel politic din România, implicaţi fiind oameni din mai multe guverne. În prezent, guvernul Ponta şi tata socru, care cunosc aceste fapte, refuză să lase libere autorităţile competente pentru soluţionarea dosarului Pasteur. Mai mult de atât, partidul premierului Ponta se întăreşte cu noi membri din rândurile celor care au falimentat Institutul Pasteur. Să fie o pură coincidenţă sau o dovadă a implicării acestora?

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou