Magiun de Topoloveni Bambi D'art School Best Dental Cofetaria Claus
Mira Catering Agrofam Aldis Restaurant Voievodal Baneasa

DNA critică modificările Codului Penal

Valeriu Daniel, 11 decembrie 2013, Ora 10:52

 • print
 • |
 • |
 • Comentează(0)

DNA a avertizat că, dacă vor fi adoptate modificările Codului Penal, parlamentarii trimişi în judecată pentru fapte de corupţie ar putea fi achitaţi, iar cei care au primit condamnări definitive ar putea fi puşi în libertate.

Aceste modificări au fost criticate de DNA, mai ales cele care implică scoaterea mai multor categorii din rândul funcţionarilor publici. De exemplu, parlamentarii, avocaţii, notarii nu vor mai putea fi cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie şi abuz în serviciu.

Totodată, DNA susţine că noile prevederi intră în conflict cu legislaţia internaţională anticorupţie şi afirmă că noile prevederi "restrâng în mod nejustificat aplicabilitatea conflictului de interese la anumite categorii de persoane care îndeplinesc un serviciu public".

Modificările au fost criticate şi de CSM, dar şi de preşedintele Traian Băsescu.

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

EDITORIAL

Procurorul, pământul și baronii

Procurorul, pământul și baronii

Doamne, ce zile trăim... Circ şi justiţie televizată. Prosteşte poporul cu televizorul - acesta pare să fi rămas principalul rol al media, în România. Televiziunile de ştiri, la comanda politică a patronilor, aruncă zilnic pe sticlă mascaţi, politicieni, oameni de afaceri, mai puţin interlopi. Interlopi nu mai sunt, s-au transformat în mafia gulerelor albe. Lumea lor, a clasei politice. O lume în care se folosesc mascaţi şi cătuşe. Dreptate au şi unii şi ceilalţi. Dreptatea lor. Acest circ are multe conotaţii politice la cel mai înalt nivel. Miza este uriaşă. Averile şi libertatea clasei politice. Cine câştigă ia totul. Fără prizonieri. PSD-ul este decimat pe zi ce trece, şi va fi &i ...

ziare
TOARNĂ AICI!

Redacţia ziarului ATAC oferă un premiu de 100 euro pentru cel mai tare pont! Daca eşti victima unor abuzuri, infracţiuni şi nu numai, ale funcţionarilor publici ori clasei politice şi vrei să iţi păstrezi anonimatul, postează informaţia aici, iar noi vom face ceea ce ţie iţi este frică.

 • Andra Vilcu

  Sunt tinta unor atacuri de tip pshiotronic atat eu cat si familia mea. Am informatii referitoare la modul in ...
 • ion

  vad ca guvernul a lasato mai moale cu carnea alterata .
STIRI RECENTE
 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE
ARHIVA
NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

Mica Publicitate
REBU EDIMPRESS Restaurant Carol's Event