Adriean Videanu, Alin Cocoș și Florin Mihăilescu, arestați pentru 30 de zile

Mălina Andrei, 31 ianuarie 2015, Ora 11:18

  • print
  • |
adriean-videanu-alin-cocos-si-florin-mihailescu-arestati-pentru-30-de-zile-45401-1.jpg

Fostul ministru PDL Adriean Videanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei judecătorilor de la Curtea Supremă din această dimineață. După audieri maraton, toți inculpații din acest dosar au primit sentințe de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu au fost arestaţi, sâmbătă, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica şi nu este definitivă, putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

Alin Cocoş a fost adus sâmbătă dimineață în arestul Poliției Capitalei.

Adriean Videanu a fost săltat de poliţie de acasă, pentru că nu s-a predat. Acesta se află în arestul Poiliției Capitalei.

Cocoș, Alin, a ajuns în arest preventiv, după ce a fost a dus de polițiști. După gratii va sta în următoarele 30 de zile și fostul consilier al Alinei Bica. Asta după ce magistraţii Curţii supreme au decis arestarea lor, dar şi a Alinei Bica şi a omului de afaceri Dorin Cocoş, arestaţi deja preventiv în alte dosare.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, este acuzat de complicitate la abuz în serviciu într-un dosar disjuns din cel al fostei şefe DIICOT, Alina Bica. Aceasta ar fi ridicat în mod abuziv sechestrul pus asupra unui număr de 80 de acţiuni ale lui Videanu. Acum, Videanu a mai primit o lovitură. Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a infirmat ordonanţa fostului şef al DIICOT Alina Bica prin care respectivul sechestru a fost ridicat ilegal, potrivit unor surse citate de Mediafax.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou