Alina Bica a încălcat normele deontologice în urma plimbării făcute alături de Elena Udrea la Paris

Mălina Andrei, 13 ianuarie 2015, Ora 16:38

  • print
  • |
alina-bica-a-incalcat-normele-deontologice-in-urma-plimbarii-facute-alaturi-de-elena-udrea-la-paris-45141-1.jpg

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a încălcat Codul Deontologic atunci când a fost cu Elena Udrea la Paris, a constatat Inspecţia Judiciară a CSM.

Mâine, plenul CSM va lua în discuţie raportul Inspecţiei Judiciare.

Procurorul șef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, a sesizat CSM după ce în luna octombrie anul trecut au apărut în presă mai multe imagini cu ea, alături de Elena Udrea, la Paris. Acestea se aflau, împreună cu o altă prietenă, în timpul liber, când au fost filate și surprinse în imagini clare prin capitala Franței și într-un centru comercial.

Bica a cerut CSM să îi apere reputaţia astfel că a cerut CSM să facă, prin Inspecţia Judiciară, verificări privind imaginile apărute pe internet.

În 15 decembrie, Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, împreună cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou