Best Dental

Alina Bica, din nou în fața magistraților

Ziarul Atac, 4 mai 2015, Ora 09:46

  • print
  • |
alina-bica-din-nou-in-fata-magistratilor-46442-1.jpg

Alina Bica a ajuns la sediul ICCJ, alături de soţul său, unde va a da explicații Instanței Supreme în dosarul ANRP, primul dosar de corupţie în care aceasta a fost iniţial arestată preventiv şi trimisă în judecată alături de încă 10 persoane.

Ea a stat în arest cinci luni, timp în care a fost mutată la Penitenciarul de femei Târgşor.

Magistraţii Instanţei Superme judecă astăzi primul termen în dosarul Bica 1. Procesul ar fi trebuit să înceapă pe 24 aprilie, însă magistraţii au amânat termenul.

În acest dosar, fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, este acuzată de abuz în serviciu după ce ar fi acordat despăgubiri în mod ilegal omului de afaceri Gheorghe Stelian.

Această cauză a fost disjunsă din prima, ea fiind acuzată că a luat mită un teren, în schimbul intervenţiilor pentru despăgubirile acordate lui Gheorghe Stelian.

În faţa instanţei sunt obligaţi să vină şi ceilalţi inculpaţi în acest dosar.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:06