Best Dental

Alina Bica și Dorin Cocoș, plasați în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Ziarul Atac, 21 aprilie 2015, Ora 17:11

  • print
  • |
alina-bica-si-dorin-cocos-plasati-in-arest-la-domiciliu-decizia-este-definitiva-46364-1.jpg

Alina Bica și Dorin Cocoș vor fi plasați în arest la domicliun în dosarul „Bica2". Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înlocuit măsura arestului preventiv în cazul celor doi. Hotărârea luată de instanţă este definitivă.

Bica va părăsi închisoarea pentru femei de la Târgșor, iar Dorin Cocoș va fi plasat de la arestul poliției Capitalei la domiciliu.

Omul de afaceri Dorin Cocoş mai are emis pe numele lui un mandat de arestare la domiciliu, în dosarul "Microsoft". De asenmenea, şi Alina Bica mai este arestată la domiciliu într-un alt dosar, respectiv în "Bica 1".

Alina Bica și Dorin Cocoș sunt arestaţi preventiv pentru fapte de corupție. În urmă cu o săptămână, magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cel la domiciliu în ceea ce îi priveşte cu Bica şi pe Cocoş, pe o durată de 30 de zile.

În dosarul "Bica 2", Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu au fost trimişi în judecată în 25 februarie. În prezent, Alin Cocoş este arestat la domiciliu, iar Videanu este judecat sub control judiciar.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:00