Best Dental

AVEREA lui Vâlcov CĂUTATĂ de procurori și în CIMITIR

Mălina Andrei, 27 martie 2015, Ora 14:04

  • print
  • |
averea-lui-valcov-cautata-de-procurori-si-in-cimitir-46132-1.jpg

Procurorii anticorupţie au extins căutările şi în cimitIr, în cazul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, după ce au descoperit aproape 100 de tablouri în patru locaţii, bani, dar şi lingouri de aur.

Anchetatorii DNA au descins la Cimitirul Strehareți din Slatina, unde verifică două cavouri, având suspiciuni că în acestea sunt ascunse tablouri extrem de scumpe

Căutările procurorilor în cimitir vin după ce procurorii au constatat, înainte de a cere arestarea fostului ministru, că a primit bani in pungi de plastic, chiar şi in cimitir. Aceste informatii au apărut in referatul cu propunere de arestare emise pe numele primarului din Slatina, Minel Prina, si al omului de afaceri Lucian Petrut Susala.

Procurorii caută şi alte indicii privind tezaurul lui Vâlcov, după ce au fost găsite deja peste 100 de tablouri, unele semnate Picasso şi Renoir, la percheziţii.

Într-un seif, acasă la deputatul PSD Daniel Bărbulescu, anchetatorii au descoperit lingouri de aur şi sume importante de bani.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:30