AVEREA lui Vâlcov CĂUTATĂ de procurori și în CIMITIR

Mălina Andrei, 27 martie 2015, Ora 14:04

  • print
  • |
averea-lui-valcov-cautata-de-procurori-si-in-cimitir-46132-1.jpg

Procurorii anticorupţie au extins căutările şi în cimitIr, în cazul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, după ce au descoperit aproape 100 de tablouri în patru locaţii, bani, dar şi lingouri de aur.

Anchetatorii DNA au descins la Cimitirul Strehareți din Slatina, unde verifică două cavouri, având suspiciuni că în acestea sunt ascunse tablouri extrem de scumpe

Căutările procurorilor în cimitir vin după ce procurorii au constatat, înainte de a cere arestarea fostului ministru, că a primit bani in pungi de plastic, chiar şi in cimitir. Aceste informatii au apărut in referatul cu propunere de arestare emise pe numele primarului din Slatina, Minel Prina, si al omului de afaceri Lucian Petrut Susala.

Procurorii caută şi alte indicii privind tezaurul lui Vâlcov, după ce au fost găsite deja peste 100 de tablouri, unele semnate Picasso şi Renoir, la percheziţii.

Într-un seif, acasă la deputatul PSD Daniel Bărbulescu, anchetatorii au descoperit lingouri de aur şi sume importante de bani.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou