Best Dental

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Ziarul Atac, 15 iunie 2015, Ora 10:36

  • print
  • |
avocata-lui-victor-ponta-la-dna-46582-1.jpg

Avocata premierului Victor Ponta, Loredana Radu, a fost, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Este vorba în dosarul în care premierul a fost chemat săptămâna trecută la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal.

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni - Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel").

Faptele reținute de anchetatori ar avea legătură cu faptul că Ponta ar fi beneficiat de o parte însemnată din sumele obținute de către SCA "Șova și Asociații" de la complexurile energetice Turceni și Rovinari, deși nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare dintre cele două case de avocatură.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:11