Bercea Mondial, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru că a încercat să mituiască un gardian

Mălina Andrei, 20 ianuarie 2015, Ora 16:27

  • print
  • |
bercea-mondial-condamnat-la-2-ani-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-ca-a-incercat-sa-mituiasca-un-gardian-45244-1.jpg

Bercea Mondial, a fost condamnat marţi la 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare în dosarul privind dare de mită către un gardian de la penitenciarul Colibaşi.

În acelaşi dosar a fost condamnată şi Izaura Anghel, fiica interlopului Bercea Mondial. Acesata primit o pedeapsă de un an şi 4 luni cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia nu este definitivă fiind luată în prima instanță de Tribunalul Argeș, după doar două termene în instanță.

În faţa judecătorilor de la Tribunalul Argeş, Sandu Anghel a recunoscut că a încercat să mituiască un gardian de la Penitenciarul Colibaşi.

"Îmi recunosc vinovăţia şi regret faptele. Am promis mii de euro ca să primesc mai multe facilitati, să primesc telefon, să fiu scos la muncă.3.000 de euro pentru denunţător şi câte 2.000 de euro pentru alţi doi angajaţi ai Penitenciarului. Alţi 8.000 de euro, în două tranşe, către cei din comisia de muncă, prin intermediul denunţătorului. Acestuia i-am mai promis şi 300 de euro ca să-mi aducă un telefon mobil în puşcărie", le-a spus Bercea Mondial judecătorilor.


Bercea Mondial amenința marți că se sinucide dacă mai e judecat la Tribunalul Argeș, acuzând faptul că Traian Băsescu încearcă să influențeze procesul.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou