CCR anunță: Data alegerilor rămâne bătută în cuie!

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 13:03

  • print
  • |
ccr-anunta-data-alegerilor-ramane-batuta-in-cuie-43346-1.jpg

Alegerile prezidențiale din noiembrie vor avea loc indiferent de decizia Curții Constituționale cu privire la OUG 45/2014, a precizat Augustin Zegrean.

"Alegerile prezidențiale vor avea loc indiferent ce decide Curtea Constituțională astăzi", a spus președintele Zegrean, potrivit Mediafax. 

Solicitarea PNL, depusă de Klaus Iohannis, a fost admisă de Curtea de Apel București pe 21 august, solicitarea privind sesizarea Curţii Constituţionale în legătură cu ordonanţa de urgenţă care modifică legea de organizare a alegerilor prezidenţiale.

Liberalii acuză că modificările aduse la această ordonanță de urgență "favorizează frauda electorală".

La începutul lunii iunie, Klaus Iohannis, în numele PNL, a dat în judecată Guvernul solicitând anularea Ordonanţei de urgență 45 din 2014, care modifică legislaţia privind organizarea alegerilor prezidenţiale, arătând că aceste modificări ar duce la o fraudă electorală masivă, favorizând votul multiplu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou