CSM sesizează Inspecția Judiciară pentru Băsescu

Cristian Blănuţă, 23 septembrie 2014, Ora 11:39

  • print
  • |
csm-sesizeaza-inspectia-judiciara-pentru-basescu-43502-1.jpg

Plenul CSM a decis sesizarea Inspecţiei Judiciare în cazul declaraţiilor preşedintelui Traian Băsescu privind un posibil ofiţer acoperit printre candidaţii la Cotroceni.

"Am sesizat Plenul CSM să se gândească asupra oportunităţii de a solicita Inspecţiei Judiciare să facă verificări privind declaraţiile preşedintelui României. Eu nu am indicat niciun procuror.

Domnul preşedinte a indicat un procuror. Oricum mie mi se par jalnice afirmaţiile la final de mandat dar, mă rog, haideţi să vedem ce va face Inspecția Judiciară. De ce spun jalnice pentru că să ameninţi un procuror în direct la o televiziune mie mi se pare incalificabil pe de o parte.

Pe de altă parte, dacă ar fi adevărat, era necesar să fi anunţat DNA şi nu să fi venit la televizor să fi spus ceea ce a spus. Haideţi să vedem ce va spune şi Plenul CSM", spunea la începutul şedinţei judecătorul Horațius Dumbravă.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou