Best Dental

Darius Vâlcov, audiat la DNA

Mălina Andrei, 31 martie 2015, Ora 09:20

  • print
  • |
darius-valcov-audiat-la-dna-46153-1.jpg

Fostul ministru Darius Vâlcov a venit la DNA pentru a da alte declaraţii în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă. Acesta ar fi intervenit, pe vremea când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri.

Din 26 martie, fostul ministru al Finanțelor se află în arest la domiciliu.

Procurorii DNA îl acuză pe Darius Vâlcov de trafic de influenţă, după ce el ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la sută din sumele încasate.

În acelaşi dosar, DNA a cerut Senatului un nou aviz pentru arestarea lui Vâlcov, acesta fiind suspectat şi că a folosit informaţii obţinute când a fost primar, senator şi ministru, pentru a sprijini o firmă de cadastru, una de contabilitate şi un birou de avocatură. Noua cerere a va fi votată miercuri în Senat. Procurorii susţin că aceste firme erau deţinute de Vâlcov, dar erau administrate prin interpuşi.

Potrivit DNA, Darius Vâlcov ar fi obţinut, astfel, mai multe bunuri, printre care trei lingouri de aur și peste 100 de tablouri semnate de pictori celebri.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:24