Best Dental

Darius Vâlcov vrea în libertate de sărbători

Mălina Andrei, 7 aprilie 2015, Ora 10:31

  • print
  • |
darius-valcov-vrea-in-libertate-de-sarbatori-46241-1.jpg

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov a fost adus, marți, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se va judeca cererea sa de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar.

Vâlcov cere să fie cercetat fie în arest la domiciliu fie sub control judiciar. Decizia va fi luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul ministru a fost dus de mai multe ori din Arestul Poliţiei Capitalei la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul în care e acuzat de trafic de influenţă.

Vâlcov a stat în arest la domiciliu până în 2 aprilie. Apoi instanţa a decis să-l timită după gratii pentru următoarele 23 de zile.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Vâlcov, primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus ca, în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără TVA).

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:10