Detalii șocante din dosarul "Caracal"! Dincă îl acuză pe Iohannis că nu a luat măsuri pentru ca elevii să nu mai meargă "la ocazie"

Florentina Șerbănescu, 3 martie 2023, Ora 13:33

  • print
  • |
detalii-ocante-din-dosarul-caracal-dinca-il-acuza-pe-iohannis-ca-nu-a-luat-masuri-pentru-ca-elevii-sa-nu-mai-mearga-la-ocazie-47569-1.jpg

Detalii șocante din dosarul „Caracal".  Gheorghe Dincă îl acuză pe Klaus Iohannis că nu a luat măsuri pentru ca elevii să nu meargă la școală „la ocazie" și să călătorească, astfel, alături de persoane necunoscute. „Monstrul din Caracal" vrea ca victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, să fie decorate de șeful statului. 

Informații bombă ies la iveală din dosarul „Caracal". Gheorghe Dincă avea de gând să scrie o scrisoare pe care să o trimită mai multor posturi de televiziune, în care să vorbească despre greșelile comise de președintele Klaus Johannis.

„Acesta (Klaus Iohannis - n.red.) nu a luat măsuri astfel ca elevii să nu mai fie nevoiți sa se deplaseze «la ocazie» cu persoane necunoscute până la unitățile de învățământ unde aceștia sunt înscriși, precum și că acesta nu a supus dezbaterii și legalizarea «caselor de toleranță», unde persoane cu apucături sălbatice precum numitul Gheorghe Dincă ar fi avut un loc securizat unde să își «recreeze creierul», evitându-se astfel întâmplarea altor «nenorociri»", conform informațiilor obținute de GÂNDUL, prezente la dosarul aflat în stare de judecată.

De asemenea, Gheorghe Dincă avea de gând să îi solicite președintelui Klaus Johannis să le decoreze pe cele două victime ale sale. El a afirmat că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt „eroine" și prin moartea lor au ajutat la prinderea unui „monstru". 

S-a pocăit în penitenciar

Potrivit sursei, avea în plan să facă acest pas de câteva luni, el fiind botezat pe 19 februarie.

Conform datelor existente, pe data de 19 februarie 2023, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost botezat, el pocăindu-se alături de alte șapte persoane. Ceremonia a avut loc t în Penitenciarul din Craiova, iar paznicii penitenciarului au asigurat toate măsurile de siguranță, potrivit gazetaoltului.ro.

„Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.  Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.„ Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou! (...)", se arată pe respectivul site.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou