Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Brașov, reținut pentru șantaj

Mălina Andrei, 29 ianuarie 2015, Ora 10:46

  • print
  • |
directorul-sucursalei-regionale-de-transport-feroviar-de-calatori-brasov-retinut-pentru-santaj-45360-1.jpg

Directorul CFR Călători, sucursala Brașov, a fost reținut de procurorii DNA ai Serviciului Teritorial Brașov, miercuri seara, fiind acuzat de infracțiunea de șantaj.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Brașov l-au reţinut pentru 24 de ore, începând de la data de 28 ianuarie 2015, ora 19.10, până la data de 29 ianuarie 2015, ora 19.00, a inculpatului Gheorghe Rădulescu, director în cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Brașov, cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Potrivit comunicatului DNA, Gheorghe Rădulescu, în calitate de director în cadrul Sucursalei Regionale de Transport Brașov, a efectuat acte de constrângere morală, în baza unei înțelegeri prealabile cu o persoană din conducerea SNTFC CFR Călători SA, asupra unui subordonat, cu scopul de a îl determina pe acesta să renunțe la un litigiu de muncă înregistrat la Tribunalul Brașov, prin care solicita să fie repus în funcția de director al SRTFC Brașov.Potrivit comunicatului, Gheorghe Rădulescu dorea să își salveze funcția în care fusese numit la sfârșitul lunii iulie 2014.

În cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Radulescu va fi prezentat joi la Tribunalul Brașov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou