DNA cere arestarea deputatului Ioan Ochi

Ziarul Atac, 21 aprilie 2015, Ora 14:19

  • print
  • |
dna-cere-arestarea-deputatului-ioan-ochi-46359-1.jpg

DNA cere încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Deputatul este acuzat că lua mită pentru contracte, în perioada în care a ocupat funcţia de vicepreşedinte al CJ Braşov.

La acea vreme, spun procurorii, Ion Ochi ar fi încălcat prevederile legii privind achiziţiile publice şi ar fi convenit cu firma unui apropiat să execute anumite lucrări de reparaţie a unui drum judeţean, D.J. 112D, între localitățile Prejmer și Lunca Câlnicului.

"În a doua jumătate a anului 2011, fără respectarea prevederilor O.U.G. nr. 34/2006 privind achizițiile publice, inculpatul Ochi Ion, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, a convenit cu inculpatul Nica Cristian Dorin ca firma acestuia din urmă, să execute lucrări de reparații ale unui drum județean, D.J. 112D, între localitățile Prejmer și Lunca Câlnicului. Prin aceasta, a urmărit obținerea de foloase materiale necuvenite, precum și de capital electoral pentru alegerile parlamentare care urmau să se desfășoare în toamna anului 2012 (alegeri în urma cărora a și devenit deputat). Aceste lucrări au fost efectuate în proporție de aproximativ 60% în perioada noiembrie-decembrie 2011, fără să existe vreo cerere din partea CJ Brașov, fără a exista vreun contract, fără specificații tehnice și fără supraveghere din partea unui diriginte de șantier", se arată într-un comunicat al DNA.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou