DNA extinde urmărirea penală în cazul lui Sebastian Ghiță

Ziarul Atac, 24 iunie 2015, Ora 09:16

  • print
  • |
dna-extinde-urmarirea-penala-in-cazul-lui-sebastian-ghita-46604-1.jpg

Procurorii DNA extind urmărirea penală împotriva deputatului Sebastian Ghiţă, pentru noi fapte de corupţie comise de când acesta era parlamentar, dar şi înaintea mandatului. Ghiţă a fost citat să se prezinte, miercuri, la DNA Ploieşti, informează Mediafax.

Procurorii ar urma să formuleze şi o cerere de încuviinţare a reţinerii şi arestării către Camera Deputaţilor.

Sebastian Ghiţă este deja cercetat sub control judiciar, pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat, în dosarul în care este cercetat și Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Ghiţă are deja sechestru pe bunuri în valoare de două milioane de euro.

Sebastian Ghiţă este acuzat de noi fapte de corupţie săvărşite înainte de 2012, dată la care a fost ales deputat într-un colegiu din judeţul Prahova, dar şi în perioada mandatului de parlamentar.

Procurorii DNA Ploieşti vor extinde sechestrul asigurător asupra averii lui Sebastian Ghiţă, în condiţiile în care pe o parte din bunurile acestuia a fost deja pus sechestru în dosarul în care este urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat, alături de Iulian Herţanu, cumnatul premierului Vixtor Ponta, de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosmn, dar şi de alţi inculpaţi cu putere de decizie în judeţul Prahova.

În 16 iunie, deputatul Sebastian Ghiţă a mers la DNA Ploieşti, unde procurorii au prelungit cu 60 de zile măsura controlului judiciar pe numele său, în dosarul lui Iulian Herţanu.

Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, şi deputaţii Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă se află sub control judiciar de peste 120 de zile în dosarul în care DNA Ploieşti anchetează modul de derulare a contractului din fonduri europene pentru extinderea lucrărilor de canalizare din oraşul Comarnic.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou