Doi bucureşteni, reţinuţi pentru că şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor minore

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 13:23

  • print
  • |
doi-bucuresteni-retinuti-pentru-ca-santajau-barbati-care-au-facut-sex-cu-fiicele-lor-minore-44852-1.jpg

Un bărbat şi o femeie din Bucureşti au fost reţinuţi pentru că ar fi şantajat trei bărbaţi cărora le-au cerut 6.000 de euro, pe motiv că le-au violat fiicele. Cei doi sunt părinţii unor tinere minore de 15 şi 17 ani şi i-au acuzat pe bărbaţi că le-au răpit fetele, le-au sechestrat şi violat.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, cei doi au depus o pângere în care au afirmat că fiicele lor ar fi fost răpite de doi bărbaţi necunoscuţi, transportate cu un autoturism în afara municipiului Bucureşti şi ulterior violate.

„În urma cercetărilor efectuate, bărbaţii acuzaţi au fost identificaţi, dar a reieşit şi faptul că cele două tinere au mai făcut obiectul mai multor plângeri pentru săvârşirea infracţiunii de viol, plângeri retrase ulterior, existând suspiciunea rezonabilă că tinerele ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite, în scopul obţinerii unor sume de bani", arată polițiștii.

Pe parcursul anchetei a rezultat faptul că părinţii celor două tinere le-au cerut „acuzaţilor" suma de 6.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Astfel, mai arată polițiștii, la data de 17 decembrie, unul dintre bărbaţii acuzaţi de viol s-a întâlnit, la solicitarea tatălui, cu acesta, soţia şi fiicele sale, pretinsele victime, cărora le-a predat suma de 200 de euro şi un autoturism, cu titlu de avans, până la achitarea sumei totale de 6.000 de euro.

La momentul predării, poliţiştii au intervenit şi în urma percheziţiei corporale efectuate asupra femeii, a fost găsită suma de 200 de euro, cheile şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi instanţei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou