Dumitru BEIANU ARE PROBLEME CU LEGEA

Ştefan Diaconu, 16 octombrie 2022, Ora 14:01

  • print
  • |
dumitru-beianu-are-probleme-cu-legea-46868-1.jpeg

,,ODA'' PENTRU Dumitru Beianu

Anul trecut, mai exact pe 25/05/2021, aparea pe o asa zisa publcatie locala , un material depre Dumitru Beianu presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, in care acesta era terfelit la greu de autoare. In prezent, aceasi autoare a devenit ,,avocata'' presedintelui. Mai jos puteti citi cele scrise, pentru a cunoaste  atat voi cititorii si in mod special presedintele Beianu moralitatea unor ziaristi locali. In prezent daca cineva vrea sa citeasca acel material, stupoare maxima.. Materialul a fost sters.. Motivul ? Voi, cititorii sunteti oameni inteligenti si il banuiti. Raspunsul corect doar autoritatile competente il pot da..

 Cine vrea capul conducerii DGASPC Giurgiu?

 Un nou SCANDAL macina institutia I Eveniment GR 

Acasa , Actualitate 

ACTUALITATE 

Cine vrea capul conducerii DGASPC Giurgiu? 

Un nou SCANDAL macina institutia 

By C C 25 lunie 2021  

Cand se lupta elefanfii, iarba si lnsectele de sub picloarele lor au de suferit deplnde cine ,,calca" mai tare 

Un reportaj difuzat de una dintre televiziunile nationale divulga un dialog purtat intre presedintele CJ Giurgiu, 

Dumitru Beianu, si directorul DGASPC Giurgiu, Catalin Lupu. Termenii in care se poarta discutia, precum si modul in care este pusa problema initial nu poate decat sa dea nastere unei stupefactii incredibile. 

INREGISTRARE AUDIO

Presedintele Beianu ii cere lui Catalin Lupu sa demisioneze din functie. pentru ca, mai apoi, sa se inscrie la un concurs pentru functia de director adjunct. pe care, voalat si promite ca I-ar putea castiga. Mai mult. dupa ce a fost contactat de reprezentantii postului de televiziune, Dumitru Beianu o ,,cam da de gard" spuniind. nonsalant. ca el nu a promis nimic. ci ca I-ar incuraja sa candideze pentru . noua· functie. 

Cine este Dumltru Beianu? 

 

Despre Beianu, majoritatea giurgiuvenilor (chiar si primari de comune) nu prea au cuvinte de lauda. Dupa ce s-a perindat pe la mai multe formatiuni politice, inclusiv pe la PSD (unde a fost chiar purtator de cuviint], dupa o . reciclare" - si avea probleme cu justitia, prima fiind legata de vanzarea CET-ului, a doua legalitati de infiintarea societatii JUOSERV, care ar urma sa deserveasca serviciile de salubrizare din judet - a ajuns presedinte de Consiliu Judetean, functie pe care a mai detinut-o cu doua mandate in urma. 

Odata ajuns pe functie, spun unii angajati ai OGASPC Giurgiu, acesta s-ar fi pus cu controalele pe institutie, doar, doar o scoate la iveala vreo .magarie". Dar rapoartele elaborate de autoritati au ajuns pe mana consilierilor judeteni, unii dintre ei fosti sustinatori ai lui Catalin Lupu (unul dintre ei fiind chiar Dumitru Gavrila, cunoscut sub pseudonimul de .Titi Goarna", persoane care nu ar prea sti exact cu ce . se mananca" aceste rapoarte, sau cat de reale sunt.  Adica, atunci a fost bun, dar acum, la ordin de seful suprem, nu mai este ... 

Reactii in DGASPC Giurgiu 

Oamenii din directie, nu neaparat apropiati ai directorului Catalin Lupu, nu au precedat sa reactioneze. Astfel, au declarat. sub protectia anonimatului (motiv bine intemeiat, in situatia de fata, ca, dupa preluarea functiei de catre Dumitru Beianu, singura sa preocupare nu a fost legata de beneficiarii serviciilor, ci de demiterea lui Lupu - care, conform spuselor angajatilor, o fi avand si el unele . bube", dar cine este fara de pacat, sa arunce primul cu piatra, conform Bibliei - din functia de director, pentru a aduce, in loc,  apropiatii": Daniela Ruse. fosta sefa la ITM Giurgiu, de profesie ... inginer!! 

De asemenea. aceleasi surse spuneau ca, daca i-ar fi pasat atat de mult lui Beianu de situatia beneficiarilor nu ii lasa cu ceva Iuni in urma fara hrana, atunci cand Lupu facea poteca la CJ si la Ministerul de resort in Capitala, pentru obtinerea de fonduri necesare asigurarii unei nevoi primordiale. Pe de alta parte. este prea bine cunoscut scandalul legat de firma primarului din Valea Dragului, Marin Mototolea. care asigura serviciul de catering, $i care a fast prins pe picior gresit de catre controalele institutiilor statului. 

Cine are de castigat din scandal_ 

La prima vedere. Dumitru Beianu. care doreste distragerea atentiei de la alte probleme cu legea pe care le are. Pe de alta parte, un beneficiar aproape indirect - la acest moment - dar direct dupa numire, este persoana sustinuta de catre presedintele CJ Giurgiu pentru ocuparea functiei de director executiv. 

La polul opus, de pierdut are, la prima vedere. direct Catalin Lupu. Dar, de fapt. de pierdut au cei aproximativ 1000 de angajati ai Directiei (personal TESA, asistenti maternali sau asistenti personali). dar si cele peste o mie de persoane ce beneficiaza. intr- un mod sau altul. de serviciile DGASPC. Ei, oamenii - si copiii - fara nicio vina pentru situatia in care se afta, sunt in pericol de a ramane fara sprijin, fara ajutor, fara hrana sau alte servicii. Timpul va decide. in final, de partea cui este dreptatea. Dar. pana atunci, copiii si batriinii care sunt in grija directiei se intreaba. pe buna dreptate: de maine, cine ne mai asigura noua. hrana?

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou