Dumitru Beianu presedintele CJ GIURGIU controleaza institutiile locale?

Ştefan Diaconu, 24 octombrie 2022, Ora 14:52

  • print
  • |
dumitru-beianu-controleaza-institutiile-locale-46914-1.jpg

Recent am publicat o investigatie jurnalistica cu implicatii la cel mai inalt nivel, despre  Dumitru Beianu, Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu. Ceva ma face sa cred anumite autoritati competente nu sau autosesizat. Din acest motiv voi face o scurta trecere in revista a subiectului, punctual, pentru a usura munca celor competenti.  

DGASPC GIURGIU este institutia in directa coordonare a presedintelui Beianu, calitate in care are obligatia si responsabliltatea  ca acelor copii minori sa nu li se intample nimic rau.  

1. Cum a fost posibil ca presedintele Beianu , sa favorizeze, cu buna stiinta, o relatie sexuala intre MINORA Alexandra si Miu si multiplele ajutoare financiare si nu numai, oferite lui Miu, conform declaratiilor acestuia? 

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Fapta prevăzută în alin. (1)-(3) se sancţionează cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când:

a) minorul este rudă în linie directă, frate sau soră;

b) minorul se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului;

c) a fost comisă în scopul producerii de materiale pornografice.

(5) Faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.

 2. Cu ce problema a venit Alexandra in vizita dupa ora 18,30 in Consiliul Judetean, la presedintele Beianu ?

3. Unde a fost dusa Elena, cu ce, de cine, dupa avortul ,,SPONTAN".

 Dumitru Beianu este un ,, POLITICIAN PUTERNIC" pe plan local si nu numai si ca orice om politic, are multe relatii nu doar locale. Sa fie asta motivul pentru care nimeni nu a verificat cele publicate in ziarul ATAC LA PERSOANA?

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou