Elena Udrea a ajuns la DNA pentru confruntarea cu denunțătorii. Fostul ministru a afișat un look total diferit

Mălina Andrei, 19 martie 2015, Ora 11:36

  • print
  • |
elena-udrea-a-ajuns-la-dna-pentru-confruntarea-cu-denuntatorii-fostul-ministru-a-afisat-un-look-total-diferit-46029-1.jpg

Elena Udrea a ajuns la DNA unde urmează să se confrunte cu patru dintre dinunțătorii ei.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea în sediul DNA, că Elena Udrea va fi confruntatã cu Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu şi Adrian Gărdean.

Striblea a spus că a pregătit împreună cu Elena Udrea întrebările pentru denunţătorii cu care va fi confruntată, precizând că au câteva zeci de întrebări. "În procedura confruntării, oricând de bine ar fi pregătit să mintă, şi mă refer la cei care au făcut afirmaţii mincinoase despre doamna Udrea, în urma unui tir de întrebări, poate să fie adus la adevăr", a mai spus avocatul.

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou